25-12-2016, 11:46 AM
Żałosne. Snick to ty powinieneś dbać o swoje sprawy a nie on. Słowo fk jest często używane, ty sam mnie tak nazwałeś gdy cie zabiłem. Nie miało ciebie to wkurzyć i jeśli to cie wkurza to powiedz mi to. Poza tym wyjaśnij mi który ss w jakiś sposób cie wkurza? Ten o eq był skierowany w strone innych graczy w celu dania im, ponieważ zwykle nie lubie grać z eq na tym trybie. Na ss było widać tylko moje komentarze a nie było jakiś twoich więc nie wiem czemu nazywasz konfliktem. Chcesz się pochwalić, że w ciągu 5 minut zrobiłeś? Nie chcesz mieć ze mną konfliktów, rozumiem ale sam rozpoczynasz teraz. Snick sam mi pisałeś na priv, że nie będziemy już dawać repek itd. a z umowy, którą samą wymyśliłeś nie wywiązujesz się. Może zamknijmy wątek bo odbiegliśmy od tematu rozmowy a ty Snick zapraszam na priv
EDIT: No jak zwykle mogłem się spodziewać zakończyło się daniem mi repki, dodatkowo snick zgarnął za ten post repke dodatnią od faila. Naprawdę mądre i dojrzałe
EDIT: No jak zwykle mogłem się spodziewać zakończyło się daniem mi repki, dodatkowo snick zgarnął za ten post repke dodatnią od faila. Naprawdę mądre i dojrzałe
i live to eat & sleep & i hate stupid kids on the internet