Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 3.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdminRekrutacja JR Moderator - MCSURVI - GRUDZIEN 2016
Twój nick na serwerze: IzakTv
Zainteresowania:Sport piłka nożna.
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:podajże od roku ale mogę się mylić.
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Jr Moderatora?:Tryb jakim chciałbym się zajmować to PvP Classic,Water Block,
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu:Najwięcej czasu spędzam na trybie PvP Classic.
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:Na serwerze dziennie mogę spędzić od 3 do 4 godzin.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?Big Grinla społeczności McSurvi zakupiłem vipa.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?:Od początku jak zacząłem swoja przygodę na tym serwerze zawsze chciałem mieć tu jakąś rangę.Na serwerze jestem codziennie chyba,że mam trening to mnie nie ma..Często bywam na skype oraz ts.Chcę zmniejszyć ilość cheaterów , jak i dopilnować chatu od wulgaryzmów.Jestem osobą kulturalną,spokojną jestem sprwiedliwy.Chcę aby na serwerze się dobrze grało innym graczom i dla tego będę łapał cheaterów.Myślę,że sie nadam na tą funkcję.

Czekam na odpowiedź. Smile

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja JR Moderator - MCSURVI - GRUDZIEN 2016 - przez Izaktv - 07-12-2016, 02:07 PM
Podanie o Jr.Moderatora ~ZaboreQ - przez ZaborQ - 07-12-2016, 05:30 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości