Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 3.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdminRekrutacja JR Moderator - MCSURVI - GRUDZIEN 2016
[b]Twój nick na serwerze: Sweet_Julcia (taki nick bo gram już dosyć długo w minecraft'a)
[b]Wiek: 12, 6 stycznia 2017r. kończę 13 ;v.
[b]Zainteresowania: Minecraft,rysunki,muzyka [k-pop],sporty [bieganie,siatkówka].
[b]Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Około 2-2,5
[b]Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Jr Moderatora? Na creative [3] (China) oraz, jakby można było na trybie PvP kits, ale najbardziej na creative [3] (China).
[b]Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Cretaive [3] (China), PvP Classic, PvP kits, Survival games, sky wars.
[b]Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: W tygodniu 1h-2h (Wiadomo, że każdy ma szkołę, sprawdziany oraz dodatkowe zajęcia).
[b]Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszałam osoby, które łamały regulamin np. Cheaty,obraźliwe słowa (przeklinanie) reklamowanie serwerów.
[b]Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Jestem osobą odpowiedzialną, miłą, ogarniętą, zaufaną  i myślę , że nadawałabym się na to stanowisko.Pomagam nowicjuszom, którzy nie wiedzą jak? co? gdzie? Umiem rozpoznać niedozwolne modyfikacje.Znam podstawowe oraz vip'owe komendy. Chciałabym, bardziej pomóc serwerowi oraz zmniejszać ilość cheaterów, którzy łamią regulamin. Myslę, że przydałabym się w gronie administracji.Chciałabym, aby gracze byli uczciwi oraz mili dla innych graczy.
Proszę o szanse bo wątpię, że taka szansa się powtórzy, ponieważ mamy już świętną administrację.

Dziękuje za przeczytanie
,,Słyszałam o nim dużo razy, nigdy go nie wielbiłam, jednak od pewnego czasu kocham go jak brata" ♥
[Obrazek: giphy.gif]

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja JR Moderator - MCSURVI - GRUDZIEN 2016 - przez Sweet_Julcia - 05-12-2016, 05:19 PM
Podanie o Jr.Moderatora ~ZaboreQ - przez ZaborQ - 07-12-2016, 05:30 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości