28-11-2016, 05:00 PM
A powiedz mi kto z kim był tak zaprzyjaźniony Lord że się dostaliśmy, bo nie wiem czy wiesz ale to właśnie my jako gracze mieliśmy największe problemy z administracją także nie dopisuj sobie historii. A co do sprawy z Gesem to myślę że z tym tematem należy założyć kolejny wątek bo tu się coraz więcej tematów toczy. A za obrazę administracji jest ban, ale przeprosiny zawsze można przyjąć, a to że mam dobry kontakt z graczami to chyba nic złego?
Przeprosiła, wytłumaczyła dlaczego jak i co obiecała zmianę i po problemie proste. I co? wyszło na dobre bo teraz się ogarnęła a co lepsze na pewno robi więcej niż ty - zgłasza graczy a czasem nawet innym pomaga z własnej chęci, także nie wiem jak możesz się czepiać takiego gracza.
Przeprosiła, wytłumaczyła dlaczego jak i co obiecała zmianę i po problemie proste. I co? wyszło na dobre bo teraz się ogarnęła a co lepsze na pewno robi więcej niż ty - zgłasza graczy a czasem nawet innym pomaga z własnej chęci, także nie wiem jak możesz się czepiać takiego gracza.