28-11-2016, 04:21 PM
(28-11-2016, 04:02 PM)enderman22xxxe53 napisał(a): coż sam na forum dostałem Perma za Debilstwo frajerstwo a jak wyjaśnić chciałem ban.Na serwerze za cheatowanie skorpionem bo odbiłem gwiazde od sciany i boom i reklamę która nie była reklamą a sam jak i większość graczy wiemy że unbana raczej nie dostaniemy nawet jak damy dowody itp.Gadanie o administracji kończy się Permem i usunięciem Posta Komentarza więc Bye miło było was znać.Dawanie - repki też kończy się banem a repka zostanie usunięta było to tak w moim przypadku nie chce kłamać nie pamiętam co to był za Mod.
Na forum nie wiem, nie pamiętam.
Na serwerze raz ode mnie za Brak Współpracy z Administracją, co chyba jest jasne. > http://mcsurvi.pl/forum/Temat-BAN-bug
Kiedyś dostawało się za repki, które nie mają sensu, są zbędnym spamem, czy nie trzymają się regulaminu, gdyż istniał wątek z Regulaminem/poprawnym stosowaniem tej funkcji, aktualnie można powiedzieć, że wątek się "tworzy" od nowa.
Administracja nie usuwa żadnych postów, chyba, że na forum pojawiają się typowi spamerzy.