24-07-2016, 04:56 PM
Ponieważ temat nie zamknięty to skorzystam z tej okazji.
To może też być ponieważ ostatnio czyściłem ten folderek, ale wątpie. I tak spróbuje jeszcze raz wyczyścić.
Jak chcecie to mogę dać loga (wy-edytuje tylko informacje częściowo osobiste)
EDIT2:To jest podejrzane:
EDIT:mała poprawka
(19-07-2016, 10:01 PM)_szumielxd_ napisał(a): A spróbuj bez modow na 1.7.2Sprawdzam. crashuje mi... #QualityServers
(19-07-2016, 10:01 PM)_szumielxd_ napisał(a): A co do zyczu to jeszcze tydzień temu na nim gralem i spk, ale mody sb zaczalem instalowac a na zyczu sie nie da. Jedyny problem to jak uruchomisz zyczu to ci cały folder mods sformatuje. Mozesz tez spróbować jeszcze raz zainstalowac folder .minecraft, jak nie pomoże to nwm. Tylko pamietaj żeby sb mody skopiować.Życzu już dawno wywaliłem bo nawet czystego 1.7.x nie mogło odpalić.
To może też być ponieważ ostatnio czyściłem ten folderek, ale wątpie. I tak spróbuje jeszcze raz wyczyścić.
(20-07-2016, 12:38 PM)TiTeczek napisał(a): Zgłoszę BananowiŻyczę powodzenia z zgłaszaniem, przepraszam ale wątpię że on to zrobi w przeciągu iluś tam dni...
Jak chcecie to mogę dać loga (wy-edytuje tylko informacje częściowo osobiste)
EDIT2:To jest podejrzane:
Minecraft napisał(a): -- Affected level --Wyłapało tylko gamemode i tyle.
Details:
Level name: MpServer
All players: 0 total; []
Chunk stats: MultiplayerChunkCache: 0, 0
Level seed: 0
Level generator: ID 00 - default, ver 1. Features enabled: false
Level generator options:
Level spawn location: World: (8,64,8), Chunk: (at 8,4,8 in 0,0; contains blocks 0,0,0 to 15,255,15), Region: (0,0; contains chunks 0,0 to 31,31, blocks 0,0,0 to 511,255,511)
Level time: 0 game time, 0 day time
Level dimension: 0
Level storage version: 0x00000 - Unknown?
Level weather: Rain time: 0 (now: false), thunder time: 0 (now: false)
Level game mode: Game mode: adventure (ID 2). Hardcore: false. Cheats: false
Forced entities: 0 total; []
Retry entities: 0 total; []
Server brand: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Server type: Non-integrated multiplayer server
EDIT:mała poprawka