Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdminRekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016!
Rainbow 
Twój nick na serwerze: Malink0waok

Zainteresowania: Plastyka, koszykówka, siatkówka,, nożna ( jestem bardzo aktywną osobą )

Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Kiedyś grałam na tym serwerze ale na innym nicku tylko miałam przerwę, ponieważ nie mogłam mieć minecraft'a na komputerze ale dosyć długo... licząc z innym Nickiem to prawie 2 lata Big Grin ( Chyba )

Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Jr Moderatora?: Bardzo chciałabym na Creative3

Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Creative3, SkyWars ;3

Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 2-3 godz. Smile w weekendy dłużej

Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?: Nie ;c Ale mam nadzieję ,że jak dostane tego JR Moda to na pewno zrobię <3 A no i ten nie wiedziałam jak się pisze postów itp. XD I dlatego nie pomagałam bo nie wiedziałam jak, ale od teraz wiem  więc będę pomagać Angel

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Jak już mówiłam, chciałabym coś naprawdę zrobić dla tego wspaniałego serwera. Pomagałabym bardzo <3. Dawałabym ostrzeżenia itp. Staram się utrzymywać kontakty z wszystkimi. Rozumieć ich, pomagać im. Mam naprawdę wielką nadzieję ,że jednak będę tym Jr Modem ;3. No i ten XD Nie ma takiej drugiej osoby z takim supi poczuciem humoru jak ja ( Ale to Admini mają go chyba lepszego xd * ja w cale się nie podlizuje XD * ) Życzę też innym powodzenia ale najbardziej sobie <3. Dziękuje i pozdrawiam cieplutko, gorąco i no <3 KC <3  Heart  Heart Aha no i dlatego ,że to ja Big Grin I jestem uczciwa Wink

Załączone pliki Obrazki

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016! - przez Malink0waok - 01-06-2016, 09:24 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości