Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdminRekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016!
Twój nick na serwerze: lopkuijj
Zainteresowania: Oczywiście gry komputerowe, moda (lubię projektować i wymyślać różne rzeczy).
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Dokładnie od 2014 roku.
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałabyś otrzymać rangę JrModeratora?: Dużo, jestem na anihilacji oraz Skywars. Najbardziej, chciałabym nadzorować Anihilacje.
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: Anihilacja I / Skywars III / Pvp classic
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: Od poniedziałku, do piątku 3-4 godzinki a w weekendy 3 godziny.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Zgłaszam, nieodpowiednie zachowanie oraz cheaty.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Według mnie, nadaje się na JrModeratora. Od zawsze poprawiałam i pouczałam ludzi za złe zachowanie więc mogę sie do tego nadać. Marzyłam,być o kimś więcej niż tylko graczem tego serwera. Bardzo chciałabym się podjąć tego wyzwania, i dbać o porządek i spokój na serwerze Smile

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016! - przez lopkuijj - 29-05-2016, 05:26 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości