Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdminRekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016!
Twój nick na serwerze: SzopeN
Zainteresowania: Sport, a przede wszystkim boks (trenuję boks na Legii), gry komputerowe i filmy.
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: Ponad rok temu zacząłem u was grać na SkyWars, potem grałem również na SurvivalGames. Później wziąłem udział w rekrutacji na innym serwerze, dostałem właśnie Junior Moderatora i spędziłem tam prawie rok czasu. Niedawno na tym serwerze zostałem administratorem, a jeszcze wcześniej moderatorem i kilka tygodni później, czyli kilka dni temu zrezygnowałem.
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Jr Moderatora? Szczerze, to chciałbym mieć rangę na każdym trybie, bo już do tego przywykłem, ale wiadomo, że nie można mieć w życiu wszystkiego, czego się chce. Mimo wszystko liczę na to, że będę miał możliwość od samego początku pilnowania przynajmniej tych czterech trybów, bo w innym przypadku nie będę miał za dużego pola do popisu: Creative, SkyBlock, FreeBuild, SkyWars.
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: SkyWars, SurvivalGames, Creative, SkyBlock, FreeBuild.
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: W większość dni w tygodniu spokojnie od godziny w górę.
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Wszystko przede mną. Zrobiłem bardzo dużo dla serwera konkurencyjnego (IP tu nie napiszę, bo to nie jest miejsce od tego, ale pewnie większość z was wie o jaki serwer chodzi), więc i dla tego wiele zrobię, jeśli dostanę tylko tę szansę.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Mam duże doświadczenie, które tu na pewno się przyda. Nie odchodzę też z Administracji bez powodu, albo po prostu po kilku dniach od dostania rangi, więc na pewno jakiś plus to jest. Będę na pewno dążył do awansu, bo Junior Moderatorem na dłuższy okres się nie zadowolę. Nie ma co się rozpisywać, mogę jedynie zapewnić, że jestem świetnym wyborem. Dodam również, że potrafię tworzyć i zarządzać forum, więc mógłbym i tu się przydać.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016! - przez SzopeN - 22-05-2016, 12:29 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości