Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdminRekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016!
Twój nick na serwerze: kasia1616
Zainteresowania: Jazda konna,lepienie z modeliny itp,gry,języki.
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze: 1-3 lata (nie pamiętam ale coś koło tego)
Który tryb chciałbyś pilnować/nadzorować? Gdzie chciałbyś otrzymać rangę Jr Moderatora? Creative (China) albo SkyBlock+
Tryb/Tryby na którym spędzasz najwięcej czasu: SkyWars,Creative (China) i SkyBlock+
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze: 1-5 godz. może i więcej...(jestem codziennie)
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl? Pomagałam graczom,polecałam znajomym wasz serwer oraz fanpage,zgłaszałam oszustów Smile.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko? Taka okazja to zaszczyt a myślę że potrafię zająć się serverem,trzymam się regulaminu,jestem kulturalna,nie toleruję obrażania i cheat'owania,praktycznie zawsze mam czas więc wchodzę na serwer,to jest mój ulubiony serwer bo się rozwija i administracja jest miła tak jak i większość graczy,mam nadzieje że mam jakąś szansę (jako młodsza) i przynajmniej raz uda mi się ''wygrać''.
Pozdrawiam Kasia Smile

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja JR Moderator - MCSURVI - MAJ/CZERWIEC 2016! - przez kasia1616 - 20-05-2016, 02:55 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości