Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wikuska123123Ohh, płakać się chce.
To jest śmieszne.
Szczerze?
Te osoby które ci dały -1 reputacji z komentarzem " spam " to najwidoczniej nie znają tego słowa. No ludzie ogarnijcie się, ona nie spami tylko .. Ehhh.. Aktywna osoba, to że się wypowiada  w tematach to chyba dobrze o niej świadczy ?
Chce pomóc.. Z tego co widzę to Agola dała ci minus dlatego że wypowiedziałaś się w jej podaniu.. No ludzie, po to jest podanie żeby je oceniać. To że ktoś cię ocenił negatywnie bo zobaczył parę błędów w twojej osobie to nie znaczy że macie się (na to wynika) na to zemścić. ^^
A teraz wypowiem się na temat tych graczy a pozwolę sobie.
kingd polecam zapoznać się ze słowem  " spam " wiedz że 1 repka wystarczy nikt nie jest ślepy widzimy to spokojnie.
Kicker dałeś repkę za post w którym dobrze się wypowiedziała, jak składasz skargę to przystosuj się do wzoru, chyba dobrze że ci zwróciła uwagę ???
Kiperl ciebie to chyba nigdy nie zrozumiem.
Agola tak jak mówiłam...
Pokemon pisał podanie o ub a Wikusia się wypowiedziała że z powodu że złamał regulamin nie zasługuje na ub. Powinien się pilnować ponieważ wchodząc na serwer akceptuje regulamin. A że go złamał to Wika powiedziała krótko i na temat: Nie zasługuje na ub. To jej prywatna opinia nie powinieneś jej za to karać.
Southpark " brak komentarza " Wikusia dostałaś negatywa za nic. Jak dał " brak komentarza " to najwidoczniej dał jej bezpodstawnie. 
xMiluji  nie komentuję.. Szkoda czasu. Wink 

Jestem za tym aby zresetować Wikusi wszystkie repki negatywne. 

A tym co dali naprawdę za nic -1
Serdecznie polecam mózg słyszałam że w przecenie: http://scr.hu/9xh2/rejc1

Wiadomości w tym wątku
Ohh, płakać się chce. - przez wikuska123123 - 11-04-2016, 07:21 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez CharmyBee99 - 12-04-2016, 05:00 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez wikuska123123 - 12-04-2016, 06:49 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez Nalagx35 - 13-04-2016, 01:16 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez wikuska123123 - 11-05-2016, 08:47 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez NoHackForYou - 12-05-2016, 12:26 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez Chuck - 12-05-2016, 01:17 PM
RE: Ohh, płakać się chce. - przez Egzey0 - 12-05-2016, 01:23 PM

Skocz do: