19-03-2015, 05:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2015, 05:29 PM przez kakaXpompa666.)
Okej. Powiedz mi jaki szantaż? Byłeś podejrzany. Poprosiłem Cię o ss 3 objaśniłem wszystko po kolei jak masz to zrobić. Ty to poprostu olałeś i grałeś dalej twierdząc, że wstawiasz już. 3 ss ciężko zrobić i wrzucić np. na zapodaj.net i podać link na czat? Obejrzałbym je. Jeżeli nic byś niemiał wstawiłbyś je, a Ty szukałeś powodu, aby je wstawić. Szantażuję Cię tym, że poprosiłem o 3 zwykłe ss? Owszem byłem na /v ale na spawnie... Wykręcanie się tym, że biję się podczas pisania z Tobą na /v nic nieda, ponieważ ja stałem na spawnie. Ja nie uwierzę na słowo tylko na dowód. A Ty dowodu mi nie pokazałeś choć ja czekałem 15 min nie 5...
A i jeszcze jedno. To, że ktoś ze Twojego skype mi napisze, że nie masz cheatów to nic nie znaczy... Równie dobrze mój znajomy może mi napisać, że masz cheaty. To co mam Cię odrazu bez dowodu zbanować?
A co do tego ss co go wrzuciłeś z menu Minecraft, może być podrobiony. Zmieniłeś launcher i to koniec. Wystarczy, że się wylogujesz z mc na 1 minutę i już nie masz cheatów. Dlatego prosiłem odrazu o podanie ss, a nie np. jutro na forum...
A i jeszcze jedno. To, że ktoś ze Twojego skype mi napisze, że nie masz cheatów to nic nie znaczy... Równie dobrze mój znajomy może mi napisać, że masz cheaty. To co mam Cię odrazu bez dowodu zbanować?
A co do tego ss co go wrzuciłeś z menu Minecraft, może być podrobiony. Zmieniłeś launcher i to koniec. Wystarczy, że się wylogujesz z mc na 1 minutę i już nie masz cheatów. Dlatego prosiłem odrazu o podanie ss, a nie np. jutro na forum...