28-02-2016, 11:12 AM
No to pora, aby ja się wypowiedziała, i proszę osoby trzecie, aby nie brały udziały w tym wątku. ''sorki, ale o co chodzi?'' - Jeśli nie wiesz, nie wypowiadaj się, proste. Rozmawiałam i tej sprawie z Nalą na ts3, ale najwidoczniej, nadal nie rozumie, powiedziałam " Jeszcze jeden raz, i ban " Więc? Jak obiecywałam, tak ban jest. Reputacja w której napisałam " Najlepszy :> " dla użytkownika SnowPL, była jeszcze przed tym, jak ja, oraz Omexia postanowiłyśmy takie usuwać. TheZabojca, niby o co mam być zazdrosna, możesz mi to wytłumaczyć?
Dlaczego administrator nie potrafi się sam ukarać ,mimo iż zrobił dokładnie to samo co osoba przez niego karana ?! '' - Brawo, za inteligencję.
Jeśli Nala, nadal tego nie rozumiesz, możesz ze mną, i TiTeczkem porozmawiać ts3. Bez obecności, osób nie należących do administracji McSurvi.
Dlaczego administrator nie potrafi się sam ukarać ,mimo iż zrobił dokładnie to samo co osoba przez niego karana ?! '' - Brawo, za inteligencję.
Jeśli Nala, nadal tego nie rozumiesz, możesz ze mną, i TiTeczkem porozmawiać ts3. Bez obecności, osób nie należących do administracji McSurvi.
![[Obrazek: vmZcRcM.gif]](http://i.imgur.com/vmZcRcM.gif)