01-02-2016, 03:54 PM
(01-02-2016, 09:04 AM)Julia534 napisał(a): a czy znasz rozwiązanie tego buga. Bo mój nick na tabie wyświetla się na biało mimo dołączenia do drużyny i nie mogę nic niszczyć.
Wiem o jaki bug chodzi ale nie o nim pisałem w temacie. Napisz post tutaj: http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Anihilacja-1
Ten temat jest związany z innym, ale podobnym bugiem.
Tu jest co TheZabojca powiedział:
(29-12-2015, 06:01 PM)TheZabojca napisał(a):- Niektórzy z nas podczas gry na Anihilacji mogą wykopywać bloki, bić przeciwników i kłaść bloki.
Jeżeli wadliwie zaczniesz grę, przez jakiś błąd i nie będziesz mógł nic wykopać tak jak na filmiku poniżej, to maksymalnie będziesz mógł zabijać, ale nic więcej. Zero przyjemności z gry.
+Jeżeli osoba ma danego Buga, to nawet po wybraniu i przynależności do jednej z drużyn jej nick jest biały, a nie niebieski jak powinien w tym przypadku.
Jeżeli byłaby wątpliwość, że osoba, która przegląda TAB ma zawsze biały nick to dopowiem, że Cors mający ten sam problem co ja także miał U MNIE biały nick, a nie niebieski/czerwony/zielony itp.
Edit:Myślałem że nikt nie odpisze, ale teraz wiem że nie jestem jedyny. Przez ten problem muszę grać na 1.7.10, jeśli chce grać w anihilacje, która po nowym updacie nie jest już anihilacją jaką znamy i kochamy.
PS:Chciałem tu wstawić lenny face'a ale google mi nie działa.