03-12-2020, 11:18 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2020, 08:59 PM przez rower1337_.)
1. Twój nick na serwerze:
rower1337_
2. Wiek:
18
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
Interesuje się muzyką oraz motoryzacją, w wolnym czasie lubie się spotykać ze znajomymi, grać w gry komputerowe i słuchać rapu.
4.Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
Na tym nicku od lutego tego roku, jeśli patrząc ogólnie to w marcu dobije 6 lat.
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?
Jestem aktywny na teamspeaku od roku spędzam na nim około 10 godzin dziennie.
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?
Nie za bardzo.
7. Twój nick na Team Speak-u:
Mata
8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
Tryby PvP i Skyblocka Classic.
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
6 godzin.
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
Ze wszystkich trybów znam najlepiej SkyBlocka Classic. Podoba mi się w nim rozwijanie wyspy i rywalizowanie o topke. Szczególnie poleciłbym ten tryb osobom, które są kreatywne mogą tam rozwijać swoją wyobraźnie i umiejętności w budowaniu.
11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności Mcsurvi.pl
Tak, reklamowałem serwer znajomym, zgłaszałem graczy którzy nie przestrzegali regulaminu zarówno na serwerze jak i na teamspeak-u.
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Jestem osobą opanowaną, bezkonfliktową i obiektywną oprócz tego, to pierwszy raz bym posiadał wyższą rangę niż gracz. Myślę, że na pewno by mnie to zmotywowało do pracy w rozwijaniu serwera i starałbym się robić wszystko aby być jak najlepszym helperem.
13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?
Po dostaniu się do administracji:
-Chciałbym ograniczyć ilość graczy łamiących regulamin.
-Zmodyfikować sklep na Skyblocku Classic.
-Naprawiać bugi jakie napotkam.
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np.pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?
Umiem się dogadać po angielsku z ludźmi, ale pracuje nad tym aby opanować ten język do poziomu zaawansowanego, tak poza tym to nie mam żadnych umiejętności lecz mam w planach uczyć się robić grafiki komputerowe.
rower1337_
2. Wiek:
18
3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
Interesuje się muzyką oraz motoryzacją, w wolnym czasie lubie się spotykać ze znajomymi, grać w gry komputerowe i słuchać rapu.
4.Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
Na tym nicku od lutego tego roku, jeśli patrząc ogólnie to w marcu dobije 6 lat.
5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?
Jestem aktywny na teamspeaku od roku spędzam na nim około 10 godzin dziennie.
6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?
Nie za bardzo.
7. Twój nick na Team Speak-u:
Mata
8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
Tryby PvP i Skyblocka Classic.
9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
6 godzin.
10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
Ze wszystkich trybów znam najlepiej SkyBlocka Classic. Podoba mi się w nim rozwijanie wyspy i rywalizowanie o topke. Szczególnie poleciłbym ten tryb osobom, które są kreatywne mogą tam rozwijać swoją wyobraźnie i umiejętności w budowaniu.
11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności Mcsurvi.pl
Tak, reklamowałem serwer znajomym, zgłaszałem graczy którzy nie przestrzegali regulaminu zarówno na serwerze jak i na teamspeak-u.
12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Jestem osobą opanowaną, bezkonfliktową i obiektywną oprócz tego, to pierwszy raz bym posiadał wyższą rangę niż gracz. Myślę, że na pewno by mnie to zmotywowało do pracy w rozwijaniu serwera i starałbym się robić wszystko aby być jak najlepszym helperem.
13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?
Po dostaniu się do administracji:
-Chciałbym ograniczyć ilość graczy łamiących regulamin.
-Zmodyfikować sklep na Skyblocku Classic.
-Naprawiać bugi jakie napotkam.
14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np.pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?
Umiem się dogadać po angielsku z ludźmi, ale pracuje nad tym aby opanować ten język do poziomu zaawansowanego, tak poza tym to nie mam żadnych umiejętności lecz mam w planach uczyć się robić grafiki komputerowe.