Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tygrysek208Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2020
1. Twój nick na serwerze:
PatryQQ

3. Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
granie na McSurvi

4. Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze?
od około 3 lat.

5. Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u? Od kiedy? Ile czasu spędzasz na Team Speak-u?
Od 2 tygodni, czasu spędzam mało.

6. Czy masz kontakt z administracją serwera na Team Speak-u?
jeszcze nie mam

7. Twój nick na Team Speak-u:
PatryQQ

8. Które tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Helpera?
Skyblock+

9. Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze?
do 8 godzin

10. Który z trybów znasz najlepiej, co w nim najbardziej Ci się podoba i w jaki sposób poleciłbyś innym ten tryb?
Najlepiej znam Skyblock+, podoba mi się w nim to, że przez cały czas gry jest co robić oraz gra nie nudzi się tak szybko. Poleciłbym go dlatego, że to najciekawszy tryb, oraz nowi gracze zawsze uzyskają jakąś pomoc od innych graczy

11. Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności McSurvi.pl?
Staram się pomagać nowym graczom i zgłaszać tych, którzy nie stosują się do regulaminu.

12. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?
Gram już na tyle długo, że wiem co trzeba dodać, usunąć i ulepszyć. Poza tym chcę móc jeszcze bardziej pomagać nowym graczom.

13. W 3,4 zdaniach opisz pierwszą rzecz, którą chciał(a)byś zrobić/ulepszyć/zmienić po dostaniu się do administracji. W jaki sposób?
Szczerze, to nie wiem. Rzeczy do zrobienia jest na tyle dużo, że ciężko wymienić choć 1. Na pewno będzie to dodawanie nowych
itemow do zdobycia , oraz więcej dodatków urozmaicających grę.

14. Czy posiadasz jakieś umiejętności, które mogą być pomocne w rozwoju serwera (np. pisanie skryptów, budowanie, języki obce, chęć nauki nowych rzeczy itp.)?
Mogę się nauczyć wszystkiego co będzie potrzebne.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja HELPER - MCSURVI.PL - GRUDZIEŃ 2020 - przez PatryQQ - 02-12-2020, 06:27 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości