03-05-2018, 05:03 PM
prosze o unbana i przeczytalem zasady wiec bardzo was prosze aby mnie odbanowac ChlebcioGun najlepiej DZIŚ
Unban ChlebcioGun
|
03-05-2018, 05:03 PM
prosze o unbana i przeczytalem zasady wiec bardzo was prosze aby mnie odbanowac ChlebcioGun najlepiej DZIŚ
Dostosuj się do wzoru:
Nazwa użytkownika zbanowanego: Data i godzina nadania kary: Opis sytuacji: Dlaczego chcesz dostać unbana: Treść Bana: Osoba banująca:
Daj mi repkę... dla ciebie to nic a dla mnie dużo
03-05-2018, 05:15 PM
1ChlebcioGun
2. 17-18 godz 3.wyzwalem Administracje od ,,Slowa wsadzi w dupe,, 4.nie chcialem wyzwac Admina i jego Helperów i ulwielbiam was serwer za Creative i dajcie update a na serio to lubie grac na tym serweru dla Creative... 5Brak szacunku do administracji 6.Kiciek37 prosze o szypkiego Unbana ....
Diaxowy niema jeszcze permissji do banowania, więc poprosił mnie o zbanowanie ciebie wysłał mi ss'a jak się do niego odnosisz tutaj masz ss'a --> https://zapodaj.net/a1b57fbff07cd.png.html . Teraz zależy od diaxowego czy tego unbana dostaniesz.
03-05-2018, 05:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2018, 05:23 PM przez chlebcio.
Powód edycji: blad
)
wybacz ze powiedzialem do ciebie ,,Slowa wsadzi w dupe,, nie chcialem wybacz
No cóż... Użyłeś wulgaryzmów, upominałem cię ale ty olałeś moje ostrzeżenie więc musieliśmy Cię zbanować. Jednakże słyszałem od innych administratorów że bardzo mocno starasz się o tego unbana, więc postanowiłem dać ci jedną i ostatnią szansę. Pamiętaj że tylko raz możesz odwołać się od bana.
Daj mi repkę... dla ciebie to nic a dla mnie dużo
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|