18-11-2017, 08:56 PM
był event parkour no to skakałem i miałem strasznie duży ping i się cofałem a MODERATOR mi dał Bana za Cheaty
Dostałem bana za nic
|
18-11-2017, 08:56 PM
był event parkour no to skakałem i miałem strasznie duży ping i się cofałem a MODERATOR mi dał Bana za Cheaty
Lagi nie powodują cofania. Jak spadałeś co klocek i sie cofałeś to nie jest normalne. Następnym razem nie używaj fly by cie cofało. Unbana nie będzie.
18-11-2017, 09:25 PM
nie używałem fly jak chciał byś wiedzieć
jak nie powodują ?
19-11-2017, 12:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2017, 12:42 PM przez screamxd741.)
xbrudzio zastosuj się do wzoru:
Twój nick: Data i godzina nadania kary: Opis sytuacji: Wytłumaczenie: Powód kary (ScreenSHot, filmik): i xbrudzio to nie są lagi to co miałeś to haxy. Jak spadłeś z parkoura to klikałeś skrót F czyli fly i się cofałeś. Bo jak masz lagi to wtedy tylko może cofnąć z parkoura i spadasz z niego ale nigdy nie wracasz na ten sam klocek. Więc wiesz lepiej powiedzieć prawdę niż kłamać bo jak się przyznasz i dokładnie krok do kroku wytłumaczysz to może dostaniesz unbana ale takimi wymówkami czyli kłamstwami to na UB nie licz
19-11-2017, 12:51 PM
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy!
Doing is better than saying.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|