21-08-2017, 02:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2017, 05:17 PM przez Piotrekmaleckix.)
Mój nick: piotrekmaleckix
Nicki oskarżonych: Sofi01 i Ranekox
Powód: Zabranie działki bez wiedzy właściciela/obraza
Data/godzina: 15:30
Tryb: Creative 3 China
Opis sytuacji:
Dostałem od koleżanki xMonsterGirlx działkę którą miałem przebudować. Potem z powodu dłuższego opuszczenia serwera oddałem ją drugiej koleżance pod opiekę na czas nieobecności na serwerze. Ta bez mojej wiedzy przekazała działkę koleżance, obraziła mnie i powiedziała że działka jest jej. Mam świadków, którzy potwierdzą że działka jest moja.
Dowody: Na screenie można zobaczyć świadków którzy potwierdzą należność działki do mnie i mojej koleżanki(zrobiła screena)
czy jest jakiś sposób abym odzyskał działkę?? to dla mnie ważne.
Nicki oskarżonych: Sofi01 i Ranekox
Powód: Zabranie działki bez wiedzy właściciela/obraza
Data/godzina: 15:30
Tryb: Creative 3 China
Opis sytuacji:
Dostałem od koleżanki xMonsterGirlx działkę którą miałem przebudować. Potem z powodu dłuższego opuszczenia serwera oddałem ją drugiej koleżance pod opiekę na czas nieobecności na serwerze. Ta bez mojej wiedzy przekazała działkę koleżance, obraziła mnie i powiedziała że działka jest jej. Mam świadków, którzy potwierdzą że działka jest moja.
Dowody: Na screenie można zobaczyć świadków którzy potwierdzą należność działki do mnie i mojej koleżanki(zrobiła screena)
czy jest jakiś sposób abym odzyskał działkę?? to dla mnie ważne.