Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Myślę że to bardziej Trick niż bug, a zmienić się tego raczej nie da.
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
Teoretycznie z definicji to jest bug...
Niezamierzony blad/obejscie
Jezeli by to nie byl bug to by nie bylo wgl blokady tpania w trakcie pvp ;-;
W zasadzie altowania za mapa tez nie da sie specjalnid zablokowac, a zakazane jest
Oczywiscie jest to moja bezsensowna opina, napisana tylko po to, zeby wykorzystac randomowy watek to zlowieszczego nabijania postow...
każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi.
ratuj kotki!
Liczba postów: 1,073
Liczba wątków: 62
Reputacja:
208
latam po tym afrotyzjaku latam i nie widze zadnego portalu takiego jak na filmie
Liczba postów: 456
Liczba wątków: 209
Reputacja:
93
emmm raki123 go odnalazl* ;p
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reputacja:
93
20-06-2017, 02:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2017, 03:02 PM przez raki123.)
mam problem bodajze dzis biegne do tego pseudo secretu na afrodyzjaku a za mna 2 cziterow patrze...
a tu czarodziejsko secret znikl bo banan lub kalis go usuneli...
owy secret byl JEDYNYM miejscem gdzie dalo sie zabic tzw. ''totalnego odpała'' teraz na afrodyzjaku nie ma opcji zabicia takowego rodzaju czitera przez co maja przewage....
zapomnialem jeszzcze dodac ze teraz wystarczy ze gracze ktore sa na drzewie na afrodyzjaku sa teraz wrecz niesmiertelni bo jest tylko 1 opcja wejscia przez parkour a czitera nie da sie tam zabic , stracic
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reputacja:
93
@refresh