Witam, dostalem bana na zawsze za huzuni którego niemam!!!!!!!!! dlaczego?!?!?!?!? nie mam huzuni! prosze odbanujcie mnie
Za killAure której niemam
Dostałem Bana!!!!!!!!!!
|
Witam, dostalem bana na zawsze za huzuni którego niemam!!!!!!!!! dlaczego?!?!?!?!? nie mam huzuni! prosze odbanujcie mnie
21-06-2017, 03:37 PM
zastosuj sie do wzoru
--------------------------------------------- Twój nick: Data i godzina nadania kary: Opis sytuacji: Wytłumaczenie: Powód kary (ScreenSHot, filmik): ----------------------------------------------
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
21-06-2017, 03:45 PM
mój nick: Bialy__PL
Data i godzina: 2017-06-21 godzina: nie pisze opis: dostalem ponieważ (niby) uzywałem killAury a to nie prawda bo niemam huzuni Wytłumaczenie: niemam huzuni powód:KillAura której niemam!!!!!!! niemam Filmu nic ale moge zrobić zdj że niemam huzuni ani innych cheatów i moge jeszcze zrobić zdj tej kary PROSZE ODBANUJCIE MNIE BO TO MUSIALA BYĆ POMYŁKA BO JA NIE CHEATOWAŁEM
21-06-2017, 03:58 PM
daj SS bana
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
21-06-2017, 04:30 PM
Czekam na Screena bana.
21-06-2017, 06:13 PM
Tutaj SS bana: http://prntscr.com/fmj08p
Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament.
21-06-2017, 06:21 PM
i usuniecie go czy nie
no ale co z kontem ja na WaterBlock miałem takie rzeczy tak mi zalezało na serwoe a tu lipa
ostatnio zginąłem a miałem sety 4/3 i bogów stak koxów najlepszy miecz na serwier i inne itemy i nie pisalo mi gracz a zginąłem pod mapa bo się tam odrodziłęm jak zwykle ja mam problemy.
21-06-2017, 06:34 PM
Graczu po banie itemy nie znikają,no może te co miałeś przy sobie podczas sprawdzania przez console.
Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|