Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GrejskyyPLOszustwo kit123
GrejskyyPL
kit123
12. Zakaz oszukiwania innych graczy poprzez rzekome wymiany itemowe, czy sprzedażowe.
Godzina 20:30 Data 2017-06-18
Gracz prosił mnie cały czas o 15k pieniędzy powiedziałem ze się zgodzę za 10 staków żelaza. Dostał pieniądze ale dał mi tylko 2 staki i powiedział że więcej mi nie da powiedziałem że jeżeli mi nie da żelaza to go zgłoszę a on wyszedł z servera. Inni gracze mówili że oni podobno zostali też oszukani jednym z graczy byli np. trolus i piotrus2006 . TheHogaty i Arell też mi pisali że on oszukuje. Niestety nie mam ani screena ani nagrania bo dopiero przed chwilą dowiedziałem się że to jest wymagane. Liczę na szybką reakcję i słuszną kare. Z góry dziękuje i życzę miłego dnia.
dobrze wiec zacznijmy glęboką analize ;-; wiec...
1 administracja nie odpowiada za stracone itemy
2 swiadkowie nie wystarcza potrzebny jest dowod w postaci screenshota/filmu/logow czy jeszcze czegos innego
3 nie napisales trybu na jakim sie to dzialo
4 to tyle
Pozdrawia, Rakpol
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
Bez dowodu nic nie zrobimy.

Drogi użytkowniku!
Twoja skarga została uznana za bezpodstawną, dlatego też gracz, na którego została złożona nie zostaje ukarany.

Pozdrawia,
ekipa McSurvi.pl

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości