Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michal2006Ban za brak wspolpracy ?
Dostalem bana za brak wspolpracy wbilem na ts3 normalnie nie nie ogarniam ts3 wiec napisalem Nystce ze jestem ale oni nic mi nie odpisala i zbanowala. To ze nie kozystalem nigdy z ts3 to nie znaczy ze odrazu bana mi wklepowac bedziecie ...
Administracja nie musi sprawdzać jeśli u gracza widać wspomagacze , więc ma prawo dania Bana.
@Up czytaj ze zrozumieniem.
To jest ban za brak współpracy, nie za cheaty (bodajże)
Może wbiłeś na zły kanał czy cuś..
Ewentualnie można się spytać Nysi jak było.
moze wszedles na zly kanal i zaczoles gadac do administratora ktory cie nie sprawdza?
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
Dlatego mowilem ze nie ogarniam ts mowilem ze moze na skype ...
Mniejcie sobie dyskusję ale użytkownik nie podał ss ani wzoru i czekamy na wypowiedz Nystki.
Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament. Heart
Sprawdzany nie był. Miał 2,5 minuty by wejść na TeamSpeak'a i wyjaśnić pewną sytuacje która była zgłoszona. Czekałam, i przypominałam by wszedł na TeamSpeak'a. Nie przyszedłeś po wyznaczonym czasie nawet więc otrzymałeś bana. Wink
[img=0x114]http://25.media.tumblr.com/b6efd84530496b01309b161be4929b51/tumblr_mofllugd6u1snsba1o1_500.gif[/img]
Nysia mowilem Ci ze nie ogarniam ts3 i ze wbilem ... ale nie wiem co mam zrobic
@up
Mogłeś napisać na chacie :v

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości