Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam dostałem bana na waterblocku niby za cheaty owszem mod wykrył w plikach ale niebyłem wtedy na tej wersji dokładnie byłem na blaznig packu 1.7.10
nick:R3T0_BOG
Powod bana:Cheaty
nick banójacego: momolek
data bana: 22.04.2017
tryb bana:perm
pozdro dla was jaka macie administracje moze by sie spytał czy jestem na tym lob sprobowal usunac ten plik gdy bym byl na tej wersji niedałoby sie go usunąć
Pozdrawiam.
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
Pozdro dla ciebie. Samo posiadanie czitow w plikach jest karane, nawet w downloads nie mozesz miec plikow z czitami. Ale czekaj na wypowiedz momolka
wyskrobane z mojego painta za pomocą mojej marchewki
Liczba postów: 2,008
Liczba wątków: 140
Zgadzam się z szumielem samo posiadanie cheatów jest karalne.
Na niektórych serverach może za to nie ma banów ale tutaj chyba jest.
Ktoś kto nie gra na cheatach po prostu by ich nie miał,zresztą skoro już miałeś cheaty na komputerze mogłeś je sprytnie schować.
Przez co momolek mógłby tego nie wykryć.
Liczba postów: 712
Liczba wątków: 39
Reputacja:
61
Miałeś cheaty i koniec. Ub nie będzie. Szkoda, że napisałeś, że to skarga, a nie zwykła prośba o ub. Teraz nala musi ''rozwiązać'' tą skargę.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
22-04-2017, 12:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2017, 12:33 PM przez reto_bog.)
mialem ale niegralem na nich :|
aha czyli rozumiem straciłem 20 zł gdyż wczoraj kupilem vipa a na drugi dzien mam bana żądam zwrotu pieniędzy
aha czyli rozumiem straciłem 20 zł gdyż wczoraj kupilem vipa a na drugi dzien mam bana żądam zwrotu pieniędzy