Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
reto_bogunban oraz skarga na momolek
Witam dostałem bana na waterblocku   niby za cheaty owszem mod wykrył  w plikach ale niebyłem  wtedy na tej wersji  dokładnie byłem na blaznig packu 1.7.10

nick:R3T0_BOG
Powod bana:Cheaty
nick banójacego: momolek
data bana: 22.04.2017
tryb bana:perm

pozdro  dla was jaka macie administracje moze by sie spytał czy jestem na tym lob sprobowal usunac ten plik  gdy bym byl na tej wersji niedałoby sie go usunąć

Pozdrawiam.
Pozdro dla ciebie. Samo posiadanie czitow w plikach jest karane, nawet w downloads nie mozesz miec plikow z czitami. Ale czekaj na wypowiedz momolka

wyskrobane z mojego painta za pomocą mojej marchewki
Zgadzam się z szumielem samo posiadanie cheatów jest karalne.
Na niektórych serverach może za to nie ma banów ale tutaj chyba jest.
Ktoś kto nie gra na cheatach po prostu by ich nie miał,zresztą skoro już miałeś cheaty na komputerze mogłeś je sprytnie schować.
Przez co momolek mógłby tego nie wykryć.
Miałeś cheaty i koniec. Ub nie będzie. Szkoda, że napisałeś, że to skarga, a nie zwykła prośba o ub. Teraz nala musi ''rozwiązać'' tą skargę.
mialem ale niegralem na nich :|

aha czyli rozumiem straciłem 20 zł gdyż wczoraj kupilem vipa a na drugi dzien mam bana żądam zwrotu pieniędzy

aha czyli rozumiem straciłem 20 zł gdyż wczoraj kupilem vipa a na drugi dzien mam bana żądam zwrotu pieniędzy

Miałeś cheaty masz bana.
Zakupiłeś usługę ale złamałeś regulamin - twój błąd.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości