Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makkowskyUnban
Nick: makkowsky
Powód :Ban za logout w czasie sprawdzania
Tryb : anichilacja
Godzina: 17:29
Data: 09.03.2017r.
Opis: Zostałem sprawdzany przez Angele i w trakcie sprawdzania wyrzuciło mnie z gry
Dowód:https: //zapodaj.net/6cea3424b0e87.png.html
Prosze o ponowne sprawdzenie i unbana.

Pozdrawiam makkowsky
Dodałeś ścieżkę plikow z twojego komputera. Nie możemy tego otworzyc.
Zdjęcie wstaw na zapodaj.net lub imgur.com. Następnie wstaw link.

(09-03-2017, 05:10 PM)Chuck napisał(a): Dodałeś ścieżkę plikow z twojego komputera. Nie możemy tego otworzyc.

https://zapodaj.net/6cea3424b0e87.png.html

(09-03-2017, 05:10 PM)Chuck napisał(a): Dodałeś ścieżkę plikow z twojego komputera. Nie możemy tego otworzyc.

https://zapodaj.net/6cea3424b0e87.png.html
Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes. Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.
(09-03-2017, 05:56 PM)_Angela_0 napisał(a): Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes.  Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.

Sama mi napisałaś żeby wstawić prośbe o ub na forum mimo że prosiłem abyś mnie od razu sprawdziła

(09-03-2017, 05:58 PM)makkowsky napisał(a):
(09-03-2017, 05:56 PM)_Angela_0 napisał(a): Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes.  Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.

Sama mi napisałaś żeby wstawić prośbe o ub na forum mimo że prosiłem abyś mnie od razu sprawdziła

I nie logłem tylko gre mi wyrzuciło a to jest różnica

Były skargi.

Prosze cie tylko żebyś mnie jeszcze raz sprawdziła
Gracz nie od dziś gra na mcsurvi, także można go nazwać "stałym graczem".
Klepałam się z nim nie raz, i pamiętam że żadnych podejrzeń nie było, skarg u mnie również. ^^
Myślę, że jak wcześniej nie został sprawdzony, to teraz również nie ma problemu, i tak nawet jakby usunął wszystko jest zapisane. ;s
A ban jest świeży, więc sprawdzanie go by wypadało, bo i tak wszystko nadal jest zapisane.
Tak zgadzam sie z nalą i powinien dostać unbana też z nim sie klepałem i nic nie miał. Jest on stałym graczem mcsurvi i znam go nie od dziś i wiem że chetów by nie miał należy mu si unban i sprawdzanie.
To, że były skargi BEZ DOWODÓW nie znaczy, że to ma być pretekst do odrzucenia UnBana.
makkowsky jest ostatnim graczem, którego można podejrzewać o cheaty (przynajmniej ja tak uważam).
Jestem za UB dla niego, ale oczywiście po sprawdzeniu.
Gracz~Sn1ck

Gadałam z Angą na ten temat, i gracz odbanowany. ^^

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości