Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ankieta: dlaczego ludzie włamują się na cudze konta
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
czy tobie też to się zdażyło?
0%
0 0%
jak zmienić hasło
0%
0 0%
Razem 0 głosów 0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kitty18włamanie na moje kąto
Było tak na creative 1 miałam wielki hotel. weszłam któregoś dnia a działka była pusta a w środku napis k***a zaczełam budować splefa na drugi dzień znowu to samo dzisiaj wchodze i działka nie należy do mnie nie wiem co mam robić chciałąbym zmienić hasło i prosić o usunięcie gracza Sunkn z działki /p tp 56;10 a dowód że to maja działka to że ustawiłam warpa kiedy rozdali vipa na tydzień więc założyłam warpa se swoim nickiem /warp kitty18 proszę o pomoc adminów
Odpowiedz
Zmień hasło na Lobby.
/changepassword <Stare> <Nowe>.

Po prostu ktoś wykorzystuje twoje konto, abyś ty tam coś robiła, a oni np. przelewali pieniądze na swoje konto. W tym przypadku ktoś cię trolluje, jak zmienisz hasło na jakieś trudne, powinno się to skończyć.
Mi też kiedyś się tak zdarzyło na mineserwer.pl, że ktoś wchodził na moje konto i zabierał $$.
[Obrazek: image.php?di=KUTE]
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.
Odpowiedz
Bardzo ci dziękuje.Ale i tak potrzebuje pomocy administratora żeby usunąć Sunkn z mojej działki /p tp 56;10 creative 1
Odpowiedz
Poinformuję głównego Administratora o tym.
[Obrazek: image.php?di=KUTE]
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości