07-06-2015, 07:49 PM
Elo chce zgłosić Kilerq za cheaty i multi konta jego nicki w grze wayne1992 i Reddnox jeśli dowody będą potrzebne do sprawdzenia jutro je wstawie Persew sprawdz go pls
Skarga na Kilerq
|
07-06-2015, 07:49 PM
Elo chce zgłosić Kilerq za cheaty i multi konta jego nicki w grze wayne1992 i Reddnox jeśli dowody będą potrzebne do sprawdzenia jutro je wstawie Persew sprawdz go pls
08-06-2015, 01:51 PM
Nom masz racje, to są moje multikonta. Ale cheatów nie posadam Każdy tutaj ma multikonta i nie pisz że nie. Załatwie cie cwelu zobaczysz. Sam masz cheaty+mulciaki więc... I tak na tym serwie nie gram to 1 wielki syf. Banan nic z nim nie robi a gracze przestają grać. Pisz co chcesz, komu chcesz zrobić źle? Mi? Hahaha a prosze bardzo i tak tu nie gram;p Więc gówno mnie obchodzą Twoje skargi na mnie itp. Jesteś cieniasem i tylko zależy Ci na tym, abym dostał bana a tak na serio boli Cię to że nie stać Cię na tyle eq i mieczy/koxów. Miłego dnia : >
Ta skarga poleci do kosza jezeli w 24h nie zastosujesz sie do Wzoru Skarg:
Twój nick: Powód: Serwer, na którym się to wydarzyło: Godzina,data: Krótki opis sytuacji: [Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik )
08-06-2015, 02:09 PM
Masz dowód nie ! .. jeśli nie masz dowodów to pisz do administracji na PW to administracja ,tego gracza sprawdzi !
\\To tyle z mojej strony ||PoldekDriver||
08-06-2015, 02:30 PM
Killereq zachowaj kultury wobec innych i nie popisuj się tym,że Cię stać na mieczyki itd.
Uzbierało Ci się na warna.
08-06-2015, 02:35 PM
Masz racje mam Mulciaki ale nie mam cheatów ! przyznaje się mam 2 konta Jedno No Premium i jedno premium
08-06-2015, 02:42 PM
A i jedno pytanie kto mi chciał wczoraj wejść na konta ale mu się nie udało bo mam hasło 11 znaków?'
XD takie pytanie na które nikt nie odpowie
08-06-2015, 02:46 PM
No właśnie więc z czego robisz problem? Nie ogarniam takich ludzi ;_;
08-06-2015, 02:52 PM
Ja ciebie nie ogarniam? mam filmik ale nie mam zamiaru go wstawiać bo nie ma to sensu dlatego że masz multi tak jak wyszscy. ale cheaty masz i używasz na koncie Reddnox !!! nie kłam że nie masz ! bo masz i każdy mi do potwierdzi
08-06-2015, 08:10 PM
Dobra, ale jaki serwer? Stosuj się do wzoru skarg. Oczywiście jak podasz serwer to go sprawdzę.
Subskrybuj mnie na YouTube : https://www.youtube.com/c/perseq
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|