Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pickp[POMOC]
Droga Administracjo servera.
Wiem,że rekrutacja jeszcze nie trwa,ale chciałem zaoferować pomoc Administracji MCSURCI.PL.Wiem,że serwer wszedł w
inne ręce i,że jest bardzo mało osób nadzorujących serwer.Chodzi mi o Adminstratorów jak i Moderatorów.Administracja nie daje rady w tak małej ilości osób nadzorować serwer.Widziałem wiele wątków, które tworzyli gracze tego serwera pisząc,że Administracja jest "Żałosna i leniwa".Ja w pełni rozumię wypowiecdzi Perseva,który bardzo słusznie napisał o małej ilości.Administraji i,że gdy będzie ich więcej serwer wróci do dawnej sytuacji.Z całego serca chciałbym zaoferować pomoc.Gdy. rekrutacja się rozpocznie napewni złożę podanie i mam nadzieję,że zostanę przyjęty, aby wspomóc serwer.Przed nikim się tu nie podlizuję i nie mam takiego zamiaru.Zgaduję,że pod moim postem będzie dużo Hejtów na mnie,ale nie mam zamiaru zwracać na to uwagi.Mam nadzieję,że ktoś z Administracji odpowie na mój post.
Z całego serca pozdrawiam poprzednią jak i terazniejszą administracje.
P.S
Na serverze gram prawie od samego początku tylko,że niedawno zmieniłem nick.
Nie podlizuj sie administracji . Po co piszesz ten watek? Zeby nabic sobie posty , tak?
"Najs wymuwka persefa, mini admiństracja" ~Kochmet na pvp kits
Niestety taka prawda jest
I nie wydaje mi się że jesteś starym graczem... dołączyłeś w czerwcu więc...
Machine,w czerwcu dołączyłem na tym koncie.Powyżej jeśli nie zauważyłeś,napisałem,że zmieniłem nick.
MachineKochmet, daruj sobie. Zachowujesz się jak niewychowany bachor... tyle ci mogę powiedzieć. Ja napisałem swoje, nie mam zamiaru się tłumaczyć. dziękuje dobranoc.
Persew nie przejmuj się takimi wypowiedziami.Zdaję sobie sprawę,że mając na chwilę obecną tak małą liczbę administracji trudno jest nadzorować serwer, gdzie gra prawie 600 osób.Dlatego napisałem ten wątek, ponieważ chciałbym wspomóc administrację Smile
PLS. nie liż dupki :*
Persew. A ty jak nie ogar Smile (Bez urazy, historia oparta na faktach)
Dobra dziecko skończ spam bo widać, że nim jesteś. Smile
Persew, nie ma większego sensu zwracać na to uwagi.Jeśli to naprawdę dziecko to raczej w internecie nie przemuwisz mu do rozumu.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości