01-06-2015, 06:08 PM
Mam pytanie, czy byście dali jakiegoś porządnego anty cheata ? Bo co każdą gre na PVP Kits każdy ma trigger bota, kill aure lub no knocka
MOGLIBYŚCIE DAĆ ANTY CHEATA ?
|
01-06-2015, 06:08 PM
Mam pytanie, czy byście dali jakiegoś porządnego anty cheata ? Bo co każdą gre na PVP Kits każdy ma trigger bota, kill aure lub no knocka
01-06-2015, 06:36 PM
Jest anty cheat, ale ręczny. Ale spokojnie ja tam zaczynam ogarniać więc liczcie na pozytywne zmiany.
Fajnie :\ Bo dziś miałem problem ze zdobyciem Świerzaka 3 i męczyłem się 1 godzinę z 20 fragami, a gram od wczoraj... Np. Kuzyn(jakieśliczby) Używa aure, no knocka + autosoupa... Proszę też żeby admini wbijali na te serwery, bo od wczoraj nikogo nie widzę, jak byście mieli gdzieś ten serwer.
01-06-2015, 07:03 PM
Persew ja tak samo ! Bije rekordy w banowaniu cziterów ^^
Persew może wbijesz na serwer i pobanujesz? Bo wielu jest cheaterów
-.- Grać nie darady, co 2 osoby cheater...
01-06-2015, 09:18 PM
Nadal te same osoby cheatują ... Widze nic z tym serwerem nie robicie
02-06-2015, 01:41 PM
Ma być ręczny antycheat, bo znów będzie lagować cały serwer , a po co to? Normalnie grać się nie da? Bo ja myślę , że da się tylko trzeba myśleć a z tego co ja wiem to , to nie boli.
02-06-2015, 02:39 PM
(02-06-2015, 01:41 PM)Killereq napisał(a): Ma być ręczny antycheat, bo znów będzie lagować cały serwer , a po co to? Normalnie grać się nie da? Bo ja myślę , że da się tylko trzeba myśleć a z tego co ja wiem to , to nie boli. No, normalnie grać się nie da bo każdy ma Kill aure, np. Znałem takiego mestro1, zaczął cheatować bo inni cheatowali (cheatował pod nickiem mestro). I jak tu grać normalnie ? Każdy kto jest dobry w PVP myśli, a bicie np. z 5 kratek to przesada |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|