Liczba postów: 601
Liczba wątków: 293
Reputacja:
109
Witam z tej strony MixPepe3 dostałem dziś bana od Nystki za oklamywanie A wcale nie klamalem .. zaczęło się tak ze Nystka chciała mnie sprawdzać Ale nie działa mi Skype na komputerze .. Omexia sprawdzała mnie około godziny temu .team viverem.. Powiedziałem nystce ze nie mam mikrofonu bo nie mam .. Na Skype gadam przez telefon.
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 52
Potwierdzam. Znam MixPepe i wiem że korzysta z skype na telefonie. A i tak ma z nim ciągle jakieś problemy xD
Liczba postów: 309
Liczba wątków: 209
Reputacja:
43
Nystka dała ci szanse wbić na ts pod nazwą "Czekam na Nystkę". Wbiłes ma świadków miedzy innymi mnie i luge więc..
także miałes 10 min na zainstalowanie skypa lub ts. wywalało cię... Nystka dała ci dodatkowe 5 minut wiec w sumie miałes
15 minut żeby pomyśleć zainstalować różne zeczy... Dokładnie powiedziałes że nie wbiłes na ts.. a tu masz dowód że wbiłes
i okłamałes Nystke że cię wogóle nie było c; Czas upłynął ... i okłamałes Administacje a o ile mi wiadomo
Okłamywanie Administracji = Perm (ban)
Oto dowód :
<18:39:59> "czekam na nystke" connected to channel "[cspacer7]P o c z e k a l n i a"
<18:400> "kacper2002" switched from channel "Kanał #8" to "[cspacer7]P o c z e k a l n i a"
<18:400> Channel group "Guest" was assigned to "kacper2002" by "TeamSpeak Minecraft 1.7-1.8 MineSerwer.pl McSurvi.pl MineFox.pl".
<18:402> "czekam na nystke" disconnected (opuszczanie)
Reputacja:
109
Ania ja nie kłamie w porównani do innych. Nigdy nikogo nie okłamałem a że wy myślicie że to ja byłem to nie moja
wina i że sie na tym nie znam i nie wspomnę że sie na tym nie znam. A i to nie ja ten Kacper2002
Liczba postów: 949
Liczba wątków: 378
Reputacja:
97
Nie wiem co się tam wydarzyło dalej bo musiałam iść ... Osoba która zgłosiła MixPepe3 doskonale wiedziała ze on nie ma cheatow... Mix był sprawdzany przez omexie dziś jakiś czas temu .. Jestem za ub poniewaz Nystka równie dobrze mogła sprawdzic go przez team vivera
Never lose hope...
Liczba postów: 949
Liczba wątków: 378
Reputacja:
97
A poza tym administracji potrzebne są dowody a nie świadkowie. Nie masz dowodu ze to był on. Równie dobrze mogła go wrobic Angela
Never lose hope...
Reputacja:
109
A więc to tak.. widzę że najprawdopodobniej zostałem wrobiony.. jak mozna być aż tak perfidnym ?! Brak słów ..
Reputacja:
109
Nic mi nie wyjaśniłaś a po za tym to nie byłem ja pobierałem dzisiaj ts3 na komputer więc zanim bym sie połapał co gdzie jest to troche by minęło. Jak już wspomniałem to nie byłem ja !