24-10-2016, 03:42 PM
leon nie nabijaj ;_;
THUG LIFE B)
$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$
Nie wierze... bug/włamanie
|
24-10-2016, 03:54 PM
ALE TO CO JA KURDE MAM ZROBIC!!!!!! ZARAZ POJDE SE Z TEGO ZABUGOWANEGO SERWA BO MIESIAC PONAD PRACOWAŁEM, ŻEBY ZDOBYC TEN MIECZ I TYLKO DLATEGO ZE UDALO SIE JAKOS GO ZDOBYC ZACZOLEM TAM WGL GRAC! NA RPG ZNACZY SIE! A TU JEBS! I NIC NIE MA... I NIE! TO NIE BUG! BO ITEMKI W EQ SA WGL INACZEJ USTAWIONE NIZ JAK BYLEM WCZORAJ! A W ENDERCZESCIE BRAKUJE KLEJNOTÓW I KLATY ZELAZNEJ!!!!!!! I POMIESZANE WSZYSTKO JEST! OKRADLI MNIE! ;CCC
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji DOBRE POMARAŃCZOWE!
24-10-2016, 04:04 PM
PROSZE! TO DOWÓD! ODDAJCIE MI MOJ MIECZ!!
TO ZDJ Z TERAZ! A TO Z PRZED PARU TYGODNI MUSIALEM UCIAC BO SIE NIE MIESCILO widac nawet jak jakis typ sie chwali ze moze itki krasc... nie sądze ale ja chce ten mój miecz!!
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji DOBRE POMARAŃCZOWE!
24-10-2016, 04:08 PM
Nie chce się wtrącać , ale widać na Ss , jak pisze Ktoś do cb. '' Moge kraść ity '' , wiec masz coś z tym wspólnego , a i administracja ci nie pomoże , bo to Forum MCSurvi.
24-10-2016, 04:09 PM
Wlasnie wiem... duzo mnie tak straszylo ale myslalem ze nie mowili prawdy...
I czekam i czekam na kogos z administracji... Mam nadzieje że odzyskam mój miecz... Dalem dowód ze go nie mam i ze go mialem... ;c
24-10-2016, 05:06 PM
halo?
24-10-2016, 05:52 PM
Leon45 - zachowuj się dalej jak idiota, to znowu skończysz z banem na ip.
A co do tematu: Jak używasz prostych haseł, lub logujesz się na inne serwery(spoza sieci Banana) z tym samym hasłem to mogąnastępować takie włamania. Jeżeli masz dowód, że jakiś gracz Ci groził że zabierze przedmioty - zgłoś to na forum Ms w dziale http://mineserwer.pl/Forum-Skargi-Odbanowania Niestety nie ma możliwośc izwrotu przedmiotu "administracja nie odpowiada za utracone przedmioty". Tym bardziej że mogłoby to prowadzić do nadużyć ze strony graczy.
24-10-2016, 08:22 PM
Takie pytanie nie do tematu, z góry przepraszam.
Dlaczego na ss w prawym dolnym jest pokazana trwałość seta. Czy jest to dozwolone? Jeśli jest to plugin wgrany do do trybu, to możecie usunąć ten post. Jeśli jest to dozwolone, to proszę o nazwę, pomogło by mi to w klepach na Easy HC.
Gracz~Sn1ck
24-10-2016, 08:44 PM
To jest better pvp mod, banan pozwalał na odc... Sam go ma.. I okej piotrovsky ale ja łatwych haseł nie używam a jak juz gdzieś się loguje to na większe serwery wiec to raczej nie z tego powodu.. No trudno.. Juz się z tym pogodzę ale to ma być ostatni raz, teraz Se tyle ss porobię o jak ktos mi będzie groził od raz ss i jak znowu mnie ktos okradnie to chyba zwrócicie itki ;-; :v xd
Ale dzienki za wyjaśnienie i tak Mam nadzieje ze juz mnie cos takiego nie spotka. Do zamknięcia:c to papa mieczyk xd :c
24-10-2016, 11:47 PM
Pucek administracja nigdy nie zwraca itów. Bo możesz zrobić ss jak masz itm a po chwili je sprzedajesz i juz ich nie masz ;-;
I tak można by to wykorzystać wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|