Liczba postów: 276
Liczba wątków: 39
Reputacja:
10
Wziąłem questa na tarantule u wedrowca banana... Zabiłem 30/100 wyszlem z serwa bo musialem konczyć, wbijam za 4 h i patrze! A tu quest sie zbugował/zresetował i wgl nic nie pokazuje... zreszta sami zobaczcie...
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Reputacja:
10
Ok xD Ale dzis znowu mialem taka sytuacje... Zabilem 23/100 AngelOfDead i musiałem kończyć, patrzę potem i nic nie mam i musze od nowa zaczynać..
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Liczba postów: 424
Liczba wątków: 96
Reputacja:
2
Cierpliwości
Moze jak znajde na serwie admina to mu powiem aby sie zajął twoją sprawą
Chociaż już 2 dni czekasz na odp. :/
Liczba postów: 424
Liczba wątków: 96
Reputacja:
2
pytanie nie zwiazane z tematem
Proszę nie brać to za nabijanie postów!
Jak ty wkleiłeś ten obrazek?
Reputacja:
10
Który? Jesli chodzi ci o ten z wątka to zrobiłem se maly ekran mc (minimalizacja ale nie całkowita) i zrobiłem ss xD a później "dodaj załącznik" i gotowe xD Napisal bym ci na PW ale się nie da do cb wysyłać... :c
A JA ... Dalej czekam ;-; ;V kiedy sie ktos wypoiwe (mód, jr mod) No... Nwm czmu sie nikt ni wypowiada... Chyba napisze drugi watek w problemach to będzie widoczne ;-;
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Reputacja:
10
2 dni minęły... Obrażam się xd
DOBRE POMARAŃCZOWE!