Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lukas2002opole[UNBAN] lukas15
pisze sie unban a nie unsub XDDDD
Podawałeś komuś haslo?
nie masz dowodów,
Dowidzenia
UNBANA nie będzie ! Po pierwsze możesz kłamać. Po drugie Wątek bez sęsu.Po trzecie wątek do zamknięcia
Jeżeli ci pomogłem ale coś dla ciebie zrobiłem to daj repke 1+ to cie nic nie kosztuje Wink

https://images84.fotosik.pl/806/d6ad00ebaa4eedb8gen.png
CharmyBee ma racje Mbam to dobry program. Co do kolegi dylana nie jesteś administratorem nie możesz decydować czy ktoś dostanie ub czy nie możesz tylko poprzeć lub być przeciwnym unbanowi o zamknięciu tematu może zdecydować tylko autor lub administrator!
Powoli mi nerwy puszczają.
A co jeśli niekłamie? przestańcie nabijać posty on wie że mógł uważać, nie musicie mu 20 postów pisać by zrozumiał.
Jestem za sprawdzeniem logów.
Kurcze też chciałbym żeby to było takie łatwe skill, niestety zasady to zasady. Jeśli znajdzie jakieś dowody proszę bardzo, administracja z pewnością odbanuje go z radością xD.
Co do logów to można w nich popisać co się komu żywnie podoba, w tym wypadku nie mielibyśmy porównania z innymi graczami aby sprawdzić wiarygodność tych logów.

Edit: Spójrz na swój pierwszy post pod tym tematem skill, co się nagle stało?
Co wy zrobiliście mojemu bratu Łukaszowi
Od wczoraj próbuje sie zabić nie mogę  go na chwile z oka spuścić
żeby czegoś głupiego nie zrobił
Dla mnie 2/10. Mi się zdaje że chcesz wymuśić Unbana teraz i kłamiesz że twoj brat pisze :/ Ale serio? O gre się zabijać ? To troche głupie. Moim zdaniem za bardzo się wciągłeś :/
[Obrazek: 26e8731b822ef.png]
Ja bym z nim do izolatki. To już uzależnienie ;-;
A to trzeba leczyć
A jezeli ci tak zależy żeby się nie zabił to albo izolatka, albo polecam UB sms za 24 zł http://mcsurvi.pl/sklep/

wyskrobane z mojego prywatnego morta z wbudowanym podnóżkiem *,*
Tak tak oczywiście, i ja tam z tobą byłem miód i wino piłem.......
Edit: Moim zdaniem administracja powinna już skonczyć ten cyrk.
Jesteście wszyscy razem wzięci 4 razy gorsi niż on. Chodzi mi o unbana, jeden to w innym świecie żyje i mu nalicza punkty czy powinien dostać UB, drugi mu poleca programy antywirusowe. Cyrk i cyrk, wątki dot. UB są dla administracji, ktoś tam był i widział niech się udziela ale jak widzę wypowiedzi niektórych to się płakać chcę Smile I drudzy inteligenci, po edycji logów zmienia się data edycji. Niektórzy są dziećmi, tak tak jak wy byliście kiedyś i nadal niektórzy są, nikt was z internetem nie zapoznał. To co teraz piszę on, zobaczy za kilka lat a bycie toskyczym wobec niego nie jest najlepszym podeściem, co nie zmienia faktu że jest młody ale nadal resztki szacunku powinniście mieć do niego i spróbować pomóc.

[Obrazek: GvzzU6a.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości