23-07-2016, 07:35 PM
Chce wejść na serwer loguje się i pisze mi że hasło nieprawidłowe : P hasła nie zmieniałem zawsze używałem tego samego hasła a teraz nie mogę się zalogować pomocy. Mój nick: polskiziomek2015
Problem z logowaniem
|
23-07-2016, 07:35 PM
Chce wejść na serwer loguje się i pisze mi że hasło nieprawidłowe : P hasła nie zmieniałem zawsze używałem tego samego hasła a teraz nie mogę się zalogować pomocy. Mój nick: polskiziomek2015
23-07-2016, 07:51 PM
Cytuję Piotrka:
1) WYGENERUJ SAM NOWE HASŁO! Jeśli po rejestracji konta na serwerze, zgodnie z zaleceniami podałeś adres email przypisując go do konta poprzez komendę: /email add Adres PowtórzAdres to wygenerowanie nowego hasła jest dosyć proste. wystarczy wejść na serwer i wpisać komendę: /email recovery Email "Podany przy rejestracji" Po jej wpisaniu zostanie wysłane nam nowe hasło na adres email! 2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA! Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms. Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: admin@mcsurvi.pl a w treści email podać następujące informacje: 1) Data wysłania sms: 2) Godzina wysłania sms: 3) Treść wysłanego smsa: 4) Numer telefonu na który wysłano sms: 5) Numer telefonu z którego wysłano sms: 6) Serwer na którym zamówiłeś usługę: 7) Twój nick na serwerze: Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
23-07-2016, 07:56 PM
Nie podawałem emailu nie patrzyłem na chata ale mam wiele dowodów że to moje konto mam np. SS z nalą na pvp i w ogóle
23-07-2016, 08:22 PM
wysłałem maila
30-07-2016, 08:08 AM
Drogi użytkowniku!
Dziękujemy za zgłoszenie. Gracz, został ukarany zgodnie z taryfikatorem kar. Pozdrawia, ekipa McSurvi.pl |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|