Liczba postów: 276
Liczba wątków: 39
Reputacja:
10
Oki... A wlamu nie mialem i na tego maila (administracja@mcsurvi.pl) już wyslalem wiadomość.. Ej co ty takie dziwne dajesz na końcu? "wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)" xD
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
Bo z tapatalka mam taką sygnaturkę, luka tez ma
wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
Reputacja:
10
Aaa xd ej a banan to kiedy wraca? Jak wie ktos to plsss niech powie
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
.... Banan wraca w poniedziałek. Czytaj co pisze.
Reputacja:
10
Ja będę we wtorek albo w środę, tak tylko dla info ^^
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Reputacja:
10
Hej... Mam pewna teorie na temat mojego Bana: Ostatnio mój kolega zauważył na mcsurvi gracza pucek7 (ja jestem pucek77) i gdy znalazł go na expowisku zadawal takie obrażenia jakby miał aurę (na aurę ss nie mam ale ze gra to juz mam) i ktos mogl się pomylić bo ostatnio czytałem że admini wpisują 3-4 lirterki a potem wciskają TAB i może ktos się pomylił...
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Reputacja:
10
Eee jak dodać ss do odpowiedzi?
DOBRE POMARAŃCZOWE!
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Pucek. Zbanował Cię banan. A bana za cheaty da się zdjąć.. To nie normalny. SS, na hosting typu imgur.com upload i wyślij link.
Reputacja:
10
Ty no nwm... Eh ale skoro zbanowal mnie banan jak mówisz to on się chyba nie przyda..
DOBRE POMARAŃCZOWE!