08-07-2016, 07:10 AM
Wysłałeś teraz? Czytaj co pisze. Banan jest na wyjeździe. Jak będziesz czekać to się nie dziw.
ban za nic, dostalem go gdy wogule nie bylo mnie od dłuższego czasu na serwie
|
08-07-2016, 07:10 AM
Wysłałeś teraz? Czytaj co pisze. Banan jest na wyjeździe. Jak będziesz czekać to się nie dziw.
08-07-2016, 10:03 AM
Widzę często pucka na serwie... To bardzo dobry i miły gracz, nie raz mi pomagał i nigdy nie widziałem jak popełniał coś złego
Proszę o ub dla niego
08-07-2016, 10:11 AM
Proszę o unban dla pucka77 on nie zrobił nic złego to bardzo dobry gracz pomagał mi w wielu rzeczach to bardzo dobry i miły gracz.
08-07-2016, 11:34 AM
Ze ja mam się skontaktować z bananem?
Wysłałem na admi@mcsurvi.pl wiadomość to oto chodziło?
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji DOBRE POMARAŃCZOWE!
08-07-2016, 11:35 AM
Om titiczek juz czytam
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji DOBRE POMARAŃCZOWE!
08-07-2016, 11:36 AM
Dostałem Bana za nic... 3 lipca normalnie sobie gram jak człowiek z XxmalarxX i 870
(mogą potwierdzić że grałem z nimi) i gdy kończyłem grać i wyszlem z serwa to nie dostałem żadnej wiadomości o zbanowaniu. Po 4lipca (włącznie) już nie wchodzilem na serwer. Nie mam żadnych czitow bo zawsze gram uczciwie wienc nie wiem za co ten ban... I pragnę dodać że gdyb zostałem zbanowany na forum nie było żadnych skarg/dowodów że popełniłem coś złego... Pozdrawia pucek77
08-07-2016, 11:38 AM
To tam napisałem, to samo co tu bo nwm co mam tam jeszcze napisać a na tym ub mi bardzo zależy bo mam tam wszystkie itemki
I kolegów... Nie chce tego tracić przez Bana o ktorym nic NIKT nie wie...
08-07-2016, 11:44 AM
Gdy banan wróci (aktualnie sam jestem na wakacjach) niech ktos sprawdzi czy mam czity.
Ja będę gdzieś okolo za 3 dni
08-07-2016, 12:36 PM
Pucek nikt prócz banana nie ma premisji do dawania Ub osobie zbanowanej przez banana ;-;
Dlatego masz napisać do banana, ale adres to chyba administracja@mcsurvi.pl Chcę jeszcze dodać że pewnie miałeś włam na konto -_- Więc poczekaj cierpliwie na powrót banana :c wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|