10-12-2014, 08:14 PM
Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby dodać areny 1vs1. Jedyny problem z tymi arenami wtedy, jak były na PVP, że często nie było widać przeciwnika.
Mistrz Pvp
|
10-12-2014, 08:14 PM
Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby dodać areny 1vs1. Jedyny problem z tymi arenami wtedy, jak były na PVP, że często nie było widać przeciwnika.
Jeślibyście natomiast potrzebowali kogoś kto może zrobić coś ciekawego, to pm na forum albo znajdźcie mnie w grze pod tym nickiem
Nie buduję jakoś ekstremalnie, raczej klasycznie, ale dungeony to będzie fajne wyzwanie. I jeszcze te Party PvP Zone, z klasami jak mob arena to może być zjadliwe Dlaczego by nie włączyć tego na tydzień, ażeby przetestować? Ah i przeróbka na teraz, dosłownie: Pas wełny przy arenie PvP teleportuje na środek, albo na boki. Powstrzyma to tych którzy z shiftem na krawędzi próbują nabijać punkty PvP to ma być PvP Z chęcią przetestowałbym jakby wyglądały pojedynki 1v1, Party Zone'y, a przede wszystkim NOWE ARENY ^^
11-12-2014, 07:36 PM
Nie było widać w jakim sensie ?
11-12-2014, 08:24 PM
Jak wchodziłam na arenę, to np. przeciwnik mnie widział i mnie bił, a ja nie wiedziałam, gdzie jest. Bo dla mnie był niewidoczny. Mogłam go uderzyć i zadać obrażenia tylko jeśli przypadkiem trafiłam w miejsce, w którym akurat stał.
Albo odwrotnie. Ja go widziałam, ale on nie wiedział, gdzie ja jestem. Nie za każdym razem tak było, ale często.
Myślę, że jeśli moglibyście sprawdzić jakiekolwiek logi, mianowicie, chat albo jeśli macie to jakieś inne... Z pewnością zauważycie spam, że za podłożenie się graczowi Mamuto na arenie PvP dostaniecie 1$! Świetnie! Zarobie mnóstwo kasy!
... Wykrzykniki nie mają na celu obrażenia kogokolwiek. Około godziny 23:30 - 00:00 może dłużej, nie sprawdzam na bieżąco - gracz Mamuto(chyba, nie jestem pewien) spamował odnośnie podłożenia się jemu na arenie PvP. Jak to było... "Planujemy dzisiaj wbić na pierwsze miejsce w rankingu" Co więc myślicie o punktowaniu tylko i wyłącznie 1vs1? Jeszcze reset punktów każdego tygodnia. Pomyślcie proszę Pozdrawiam EDIT: Widocznie kiedy napisałem, że wbije sobie bana przy okazji, musiał przestać |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|