Liczba postów: 25
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
Mój nick : _TheDevil_.
Kiedy otrzymałem bana : 06.11.15 godz. ok.14.40.
Czy jestem recydywistą : nie.
Dlaczego chce dostać UB : Bardzo polubiłem ten serwer po pierwszym zagraniu. Kolega mi go podał. Tego dnia TiTeczek był na serwerach anchilacja , gdy na nas napadał jeden gracz to TiTeczek stojąc za mną stwierdził że mam cheaty ,ponieważ się do niego obróciłem.To było możliwe ,bo miałem słaby zasięg internetu do pokoju . Proszę o rozpatrzenie tej sprawy i o UB.
Żegnam przynajmniej na razie. Dziekuje za obejrzenie.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Nie miałeś pomysłu na nick?
Istnieje gracz (tak naprawdę to VIP) o nicku TheDevilHead
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Dobra sprawa prosta byłeś w yllow ja też. Ginąc po prostu odpaliłeś aurę i skierowałeś ja n mnie + cryticals. Nawet twoja prośba jest pisana na szybko.
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Reputacja:
1
Mój kolega cheatóje i wiem jak wygląda crytical, i z pewnością go nie włączyłem, ponieważ tak to bym kucał podczas bicia.Prośba na szybko nie jest napisana bo chwilę nad tym stałem. TiTeczek, najwyraźniej się pomyliłeś bo nie kucałem podczas bicia a gdybym miał cheaty to bym latał i był nieśmiertelny. Mogłem wyjść z serwera, jak gdyby nigdy nic , ponieważ teraz tu stoję przed kompem i wpatruję się w ekran na którym pisze, że mam bana za rzekome cheaty. Ta odpowiedz była na szybko zrobiona z powodu że mi się chce spać.
Żegnam.
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Nie?
Jeśli się ma criticals to tylko u cheatera wygląda że kuca.
Skąd mogłeś wiedzieć? Normalnie postać podskakuje o 1-2 piksele ale nie skacze.
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Reputacja:
1
BO JA BYŁEM U TEGO KOLEGI ?
Proszę cię TiTeczek ,a jak pisałeś na chacie ''_TheDevil_ się ujawnił'' to wtedy nie dedałem. No chyba że czegoś nie zauważyłem. Ja pisze na chacie ''o co biega ?'' , a tu BAN na rzekome cheaty.
Reputacja:
1
Ok ,teraz mnie zawstydziłeś.