16-09-2015, 07:27 PM
1. Prefix wątku o rangę: [Helper] Marcel555444
2. Twój nick i imię: Nick: Marcel555444 Imię: Marcel
3. Wiek: 13 Lat
4. Ile grasz w minecraft ?: 3 Lata
5. Co zamierzasz zrobić jako Helper ?: Zamierzam starać się pomagać graczom na serwerze oraz na teamspeak 3, banować cheaterów i robić tak aby gra na serwerze była przyjemniejsza.
6. Napisz parę ZDAŃ o sobie: Jestem marcel mam 13 lat lubię gry: Minecraft,Counter-Strike jestem pomocny staram się wyjaśnić wszystkie sprawy byłem technikiem na wielu serwerach które oczywiście padły spędzam 2-3 godz na komputerze w tygodniu a w weekend więcej + Bradzo długo na forum z mojego tel.
Tryb serwera: PvP
Jakie znasz pluginy ? Wiele... np:
- WorldEdit - Edytacje świata
- WorldGuard - Zabiezpieczanie świata
Skript - Oczywiście pisanie skryptów
Essentials - Podstawowe komendy na takich lepszych serwerach zamiast niego to skript
- VoxelSniper - Robienie gór drzew itd
- AntiCheat: Plugin wykrywający cheaterów
Czegoś brakuje czy coś chcesz się popytać ? Pisz do mnie
2. Twój nick i imię: Nick: Marcel555444 Imię: Marcel
3. Wiek: 13 Lat
4. Ile grasz w minecraft ?: 3 Lata
5. Co zamierzasz zrobić jako Helper ?: Zamierzam starać się pomagać graczom na serwerze oraz na teamspeak 3, banować cheaterów i robić tak aby gra na serwerze była przyjemniejsza.
6. Napisz parę ZDAŃ o sobie: Jestem marcel mam 13 lat lubię gry: Minecraft,Counter-Strike jestem pomocny staram się wyjaśnić wszystkie sprawy byłem technikiem na wielu serwerach które oczywiście padły spędzam 2-3 godz na komputerze w tygodniu a w weekend więcej + Bradzo długo na forum z mojego tel.
Tryb serwera: PvP
Jakie znasz pluginy ? Wiele... np:
- WorldEdit - Edytacje świata
- WorldGuard - Zabiezpieczanie świata
Skript - Oczywiście pisanie skryptów
Essentials - Podstawowe komendy na takich lepszych serwerach zamiast niego to skript
- VoxelSniper - Robienie gór drzew itd
- AntiCheat: Plugin wykrywający cheaterów
Czegoś brakuje czy coś chcesz się popytać ? Pisz do mnie
Pomogłem ? To fajnie możesz dać +1 Reputacji