Liczba postów: 1,445
Liczba wątków: 60
26-10-2015, 05:40 PM
Witam. W tej zabawie chciałbym, aby każdy z użytkowników napisał, co lubi, a co go wkurza.
Ja zaczynam: lubię gadać przez ts/skype i nagrywać na YouTube, a wkurzają mnie sprawdziany w szkole.
Liczba postów: 1,647
Liczba wątków: 5
Reputacja:
6
Lubie yt a wkurzaja mnie dzieci youtuba i NEOsy
Mój Nick to: _SorcererXD__
Pomogłem,Zainspirowałem? - Daj Diaxa!,To mnie motywuje
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 5
ja uwielbiam gdy weekend
a nie nawidze POOONIIEEDZIIAAŁKUu
samo słowo pozwala zapaść w depresje
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Uwielbiam? Komputer, telefon, minecraft. Siedzę na Teamspeaku czyli zestaw prawie codzienny.
Nie lubię? Cheaterów, których sprawdzam i męcze się na marne bo i tak ma huzuni.
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Liczba postów: 4,177
Liczba wątków: 326
Reputacja:
80
Lubię Minecraft, TeamSpeak, Komputer, Telefon (nie przeżyje bez niego xD) i Muzykę <3
Nienawidzę jak zabierają mi kompa na weekendy ;_;, albo gdy mam tryliard kartkówek i sprawdzianów w jednym tygodniu...
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
Lubię ^^ .. się śmiać (naturalne) ;>, Lubię wszystkie gry które są normalne a nie jakieś laleczki typu; gramy w barbie!!! -_- ... Lubię mc,lola,metin,gta,cs;go itp... ;> .. KOFFAM KOTGIII I PIESEŁKI *.* ...xD telefon <3 komp <3 muzyka ^^ itp xddd
Nie lubię wszystkich którzy udają fajnych ;d, gimbusów.. I dzieci którzy znają tak dobrze orto że aż wcale.
I SZKOŁY.... ;o;
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Ja lubie : Minecraft, Rozmawiać na TS3 i Skype, siedzieć na SnapChacie (no-life XD)
Nienawidze : Dzieci neo na youtube i ogólnie w internecie