23-10-2015, 08:31 PM
Sorry no... przyznaje sie ... byłem cheaterem i zareklamowałem tego serwa ale nie wiedziałem że to zabronione ! Prosze was bo to mój ulubiony serwer.
UnBan , FranklinClinton
|
23-10-2015, 08:31 PM
Sorry no... przyznaje sie ... byłem cheaterem i zareklamowałem tego serwa ale nie wiedziałem że to zabronione ! Prosze was bo to mój ulubiony serwer.
23-10-2015, 08:53 PM
Po:
1. Za cheaty i reklamy są bany permentalne. 2. Nie rozpatrzą tego, brak wzoru.
24-10-2015, 08:24 AM
Cheatowałeś oraz reklamowałeś. Nie dostaniesz UB, przynajmniej u mnie. Wchodząc do gry akceptujesz regulamin. Jak nie znasz zasad to najpierw go przeczytaj, a potem ewentualnie rozmyślaj nad tym co robisz. Teraz już za późno. Dodatkowo - pisanie, że się nie wiedziało to tylko wykazanie głupoty z twojej strony. Gdybyś miał własny serwer - raczej byś nie chciał mieć na nim cheaterów, oszustów, spamerów i reklam, które zabierają ci graczy. Ulubiony serwer? Poszukaj innego, bo UB za takie coś na pewno nie dostaniesz. Twoje jedyne wyjście to kupno UnBana. Brak wzoru. Odrzucam. Proszę o zamknięcie. MrPozdroPL Warn za słownictwo i złe zachowanie. God's Not Dead
koteł ^u^
24-10-2015, 09:01 AM
Twoje uzasadnienie o to aby dostać unbana jest wręcz śmieszne... Błagam cię. ''Nie wiedziałem, że to zabronione''. Pierwszy raz jesteś na serwerach?
Odrzucam. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|