Liczba postów: 33
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Jak tak patrzę admin to na anihilacji nie tępiliście cheaterów. Dawipawi ma cheaty kamek12 ma cheaty _kropek_ ma cheaty okus ma cheaty KuSip9 ma cheaty... nie tępicie ich. TheZabójca tak wiesz ? Wesołych świąt jak nawet na ulubionym serwie nie mogę pograć bo mi się głowa ubróciła, a admini są tacy, że myślą że caaaaały czas mają racje. Ta... chciał bym pograć na tym serwie, ale chciał bym by miał też fajnych adminów. _MrMinecraftPL_ tylko wejdzie na serwer bierze miecz dusz wyrzuca set i idzie na golasa na inne teamy, bo pewnie se z gm 1 wzięła koxa ! Tyle z tego, że ona wbiła na nasz team ( gdzie było 3 duszali z setami żelaznymi w tym ja z ochroną 1 ) i nas zabiła ! a nie miała czasu na zrobienie pot.
Bez komętarza proszę. Dowidzenia.
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Co ty pie*dolisz? Kolejny człowiek, bez zastanowienia pisze o innych a nie wie co mają.. Człowieku zastanów się bo jak to czytam mam ochotę wytępić... Ciebie. Misterek nie ma gm, nie wyrzuca seta bo nie ma VIPa, ma tylko boskie i ZERO permisji do tepania się lub vanisha a tym bardziej do gma ja nie mam, jak to wytłumaczysz?
MrMinecraft to jest on,
A ty to pewnie obojniak? Ortografia poziom bambus
Liczba postów: 151
Liczba wątków: 4
TiTku nie denerwuj sie

Nie mozna schodzić na czyjś poziom inteligencji bo jeszcze zrówna Cie swoim doświadczeniem.
A w skrócie powiem tyle. Jeżeli masz dowody by tak oskarżać to je przedstaw. A jeżeli nie to lepiej włóż rękę do nocnika.
Reputacja:
138
Tak uzasadnione
Bo nawet ja nie mam gamemoda.. Dziękuje za support Sorian, masz dowody przedstawia.
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 82
Reputacja:
3
Tyle namęczyła się administracja, tyle namęczyli się gracze, tyle namęczyłem się ja...
Chodzi rzecz jasna o banowanie/zgłaszanie cheaterów. Ich ciągle przybywa, a założyciel wątku chce nam zrobić prezent świąteczny i zalać cheaterami cały serwer. To bez sensu, poproś mamę o te 30 zł i będzie ok.
Nick na serwerze- Jakubowskyy
Niszczyciel cheaterów
Reputacja:
138
Nie ma co się męczyć..
Zamykam