Witam. Czy mógłbym wejść na tryb PvP Classic popisać z graczami ? Nie jest mi to dane ponieważ zawsze gdy wchodzę popisać to super helper __SZAMAN__ mnie od razu sprawdza mimo że nie wbiłem się bić itd. a przeważnie wchodzę na wieczór i nie mam zbyt dużo czasu na to oraz nie życzę sobie aby ktoś przeglądał moje prywatne rzeczy. Czy jak dam się sprawdzić to się uspokoi ? Notorycznie jak widzi że jestem na serwerze to od razu mnie sprawdza bez zastanowienia czy coś robię czy tylko chodzę na spawnie i piszę. Nie wiem co o tym myśleć i prosiłbym o krótką odpowiedź co zrobić. Po zakończeniu wątku proszę o jego usunięcie ponieważ nie jest istotny dla innych graczy.
![](https://hypixel.pl/hypixel.jpg)
Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!
![]() |
16-01-2018, 07:35 PM
Jak bym cie sprawdził nic by mi nie przeszkadzało w tym że piszesz z ludźmi na chacie.
16-01-2018, 07:41 PM
Ale robisz to notorycznie (wchodzę na serwer jestem na spawnie piszę coś a ty już sprawdzasz). Sugerujesz więc że gdy dam się sprawdzić nie będę już nękany z powodu nicku ?
16-01-2018, 07:48 PM
Administrator ma prawo w każdej chwili sprawdzić gracza. To że nie przestrzegasz regulaminu to już nie wina administracji. __SZAMAN__ to dobry helper dlatego ma cierpliwość ciągle sprawdzać graczy którzy cheatują
16-01-2018, 07:56 PM
Chodzi o to że ja nic nie robię tylko wchodzę i od razu jestem sprawdzany i przez ten fakt czuję się nękany psychicznie.
16-01-2018, 09:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2018, 09:56 PM przez tygrysek208.)
Mając tyle kont zbanowanych za cheaty, to nie ma co się dziwić, że na kolejnych jesteś sprawdzany. Tym bardziej, że Szaman ma do tego prawo skoro ma podejrzenia, które w Twoim przypadku są jak najbardziej zrozumiałe. Co tu więcej mówić, pozostaje Ci poddać się sprawdzaniu i jeżeli nie masz nic do ukrycia to zapewniam Cię, że będziesz mógł w końcu popisać sobie na chacie
![]() Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy!
Doing is better than saying.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości