Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O_0Odzyskanie działki
Witam.
Otóż mam problem z odzyskaniem dawnej działki o kordach 1;2 która leży na serwerze Creative China. Z tego co wiem był reset działek, ale jak widać usunięto wszystko co się na nich znajdowało, tylko właściciel działki ten sam. O tym, że działka była moja może potwiedzić część osób moderujących oraz niewielka ilość graczy. Nie ukrywam, chciałbym odzyskać działkę, jej teraźniejszym właścicielem jest gracz o nicku TeBu.
                                                                                                                    Dziękuję za przeczytanie wątku, z poważaniem ~O_0

Pisałeś że już nie grasz ;-;
A w ogóle to jak był reset to chyba nic już się nie zrobi. Teraz to działka innego gracza.
Usunięto wszystko, co na tych działkach się znajdowało, nie ich właścicieli - zostałem tylko z jedną działką, mianowicie jest to działka o kordach 1;10.
Zaś ta którą omawiamy leży przy spawnie, dlatego mi na niej tak zależy.
Co do mojego odejścia wchodzę co jakiś czas na serwer by sprawdzić to i owo.

Heart 
Za utracone itemy/rzeczy na działkach administracja nie odpowiada.

//Zamykam
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
[img=0x114]http://25.media.tumblr.com/b6efd84530496b01309b161be4929b51/tumblr_mofllugd6u1snsba1o1_500.gif[/img]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości