26-03-2016, 06:33 PM
Nick Forum : Fiestas
Nick osoby banującej : Prawdopodobnie TiTeczek
Data Nie wiadomo
Opis sytuacji Dostałem bana permanentnego
Powód hahhaha i tu jest najlepszy powód był taki : Pa?
Proszę o ub bo ja nic złego nie zrobiłem powiedziałem że Niektórzy administratorzy czasem są bezsensowni i co ? ale to nie powód żeby mi dawać perma człowieku. Wy chyba jesteście jakieś świry nic dziwnego że teraz mniej osób gra na serwerze.Dobra wracając do sytuacji.Czy ja was w jakiś sposób nie wiem ? Obraźiłem jak tak to najmocniej z całego serca przepraszam ale to nie powód żeby dawać mi Perma.Chce dostać odpowiedź czy dostane ub a nie wytykać mi że mam 2 z Polskiego lub przecinków nie stawiam powiem wam że ja mam Polski w dupie bo skończyłem już Szkołę. ich chciałbym dostać 3 odpowiedzi
1. Czy dostane UB ?
2. Czy wy jesteście urażeni tą całą istniejącą sytuacją
3 Czy umiecie nie wytykać błędów innych, bo to szkoła nie jest co nie ?
Nick osoby banującej : Prawdopodobnie TiTeczek
Data Nie wiadomo
Opis sytuacji Dostałem bana permanentnego
Powód hahhaha i tu jest najlepszy powód był taki : Pa?
Proszę o ub bo ja nic złego nie zrobiłem powiedziałem że Niektórzy administratorzy czasem są bezsensowni i co ? ale to nie powód żeby mi dawać perma człowieku. Wy chyba jesteście jakieś świry nic dziwnego że teraz mniej osób gra na serwerze.Dobra wracając do sytuacji.Czy ja was w jakiś sposób nie wiem ? Obraźiłem jak tak to najmocniej z całego serca przepraszam ale to nie powód żeby dawać mi Perma.Chce dostać odpowiedź czy dostane ub a nie wytykać mi że mam 2 z Polskiego lub przecinków nie stawiam powiem wam że ja mam Polski w dupie bo skończyłem już Szkołę. ich chciałbym dostać 3 odpowiedzi
1. Czy dostane UB ?
2. Czy wy jesteście urażeni tą całą istniejącą sytuacją
3 Czy umiecie nie wytykać błędów innych, bo to szkoła nie jest co nie ?