Liczba postów: 601
Liczba wątków: 293
Reputacja:
109
Lord jesteś żałosny bo nie wiesz ile mam rodzeństwa... Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać bo to co robisz nie ma sensu. Zachowujesz się jak jakiś 10-latek a dobrze wiem że masz 17 lat. Jesteś bardzo irytujący. A co do twojego zachowania człowieku ogarnij się jesteś już prawie dorosły a nadal nie widać że masz za grosz rozumu... Tym zachowaniem
powodujesz, że tracisz szacunek do graczy i administracji. Rób tak dalej powodzenia
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
Mix ale sam pisales w watku do zglaszania multikont ze masz 10 rodzenstwa...
To sie stalo takim czyms co zawsze bedzie bawic
każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi.
ratuj kotki!
Liczba postów: 302
Liczba wątków: 56
Reputacja:
35
14-06-2017, 06:39 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2017, 06:42 AM przez Lordgangnster18s.)
"Po co masz się przejmować zdaniem osób, których nigdy nie spotkasz" c:
Rozumiem, że minecraft jest wyznacznikiem rozumu.
No dobra, będę milutki i potulny :c
Na serio. To nie kłamcze
i live to eat & sleep & i hate stupid kids on the internet
Liczba postów: 601
Liczba wątków: 293
Reputacja:
109
Szumiel pisałem że mam 8 rodzeństwa jak byś wiedział... Parę osób może potwierdzić że tyle mam. W tym trochę administracja i gracze wiec szum nie wiem co tu jest do śmiania się że mam tyle rodzeństwa. Róbcie jak uważacie śmiejcie się a dla mnie jesteście żałośni. Przykro mi że nikt wam nigdy nie wierzył jak mówiliście prawdę. Bo nie kłamałem w tamtym wątku dla waszej chorej świadomości która nie może przyjąć prawdy.
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 28
Reputacja:
37
Ziomeq on ma taki sam nick w mc jak na forum ;-; Lord czm Ja cię jeszcze nie widziałem of czadu gdy dostałeś ub? Btw ciekawe za co... Pewnie się upewnili że nie ma takiego serwera jak Shaniayożycie xD Mix masz 8 rodzeństwa i wszyscy grają w Minecrafta? Kontynuują tradycje? Sory za odkop ale nie często jest na forum.