[UNBAN] Proszę was o unbana na minecraft zbanował mnie momolek za reklame innego serwera. Ja nie reklamowałem tylko jak grałem na wojownicy dusz 1 mój kolega xXSpeedManXx pytał się na jakie serwery można wejść jak ma się premkę kupioną ja napisałem że na brawl.net. Ja naprawde nie reklamowałem tylko odpowiedziałem i tak nie gram na tym serwerze i nawet go nielubie proszę odbanujcie mnie mój nick na serwerze mcsurvi.pl to xMarekx. zostałem zabnowany 28.04.2017 nie mam ss ale błagam bardzo lubie ten serwer odbanujcie mnie błagam.
Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!
[UNBAN]
|
30-04-2017, 07:19 AM
Twój nick:
Data i godzina nadania kary: Opis sytuacji: Wytłumaczenie: Powód kary (ScreenSHot, filmik): Zastosuj się do wzoru a ss musisz podać.
Jeżeli przeczytałeś mój post/wątek i on ci się spodobał zostaw po sobie diament.
30-04-2017, 08:00 AM
Zastosuj się do wzoru podanego wyżej i dołącz do niego SS bana. Masz na to 24h.
[img=0x114]http://25.media.tumblr.com/b6efd84530496b01309b161be4929b51/tumblr_mofllugd6u1snsba1o1_500.gif[/img]
30-04-2017, 11:19 AM
Twój nick: xMarekx. Data i godzina nadania kary: 28.04.2017 godzina około 16:00 lub 17:00. Opis sytuacji: Napisałem brawl.net i dostałem bana. Wytłumaczenie: Grałem na anihilacji 1 i mój kolega xXSpeedManXx pytał się na jaki serwer można wejść jak ma się premkę to napisałem brawl.net nie gram na tym serwerze i nie lubie go nawet premki nie mam tylko chciałem odpowiedzieć mu na zadane pytanie. Powód kary: Nie mam ss ale zaproście mnie na skype to wtedy udostępnie ekran i pokażę za co ban moja nazwa na skype to xMarekx zdjęcie litera M. Prosze odbanujcie mnie.
Mogłeś mu to na /msg napisać. Reklama = perm. Wiem, że to twój nie 1 ban. UB ode mnie nie otrzymasz. Kupiłeś boskie na annichilacji, to możesz i kupić unbana.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy!
30-04-2017, 02:15 PM
JEŻELI reklama nie jest celowa i nie występuje w postaci perfidnego spamu "zapraszamy najlepszy serwer szybko wbijać IP:..." to w takim razie banujemy na 2h Max.
Gracz zasługuje w takim razie na unbana. Odbanowany. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości