09-01-2017, 08:00 PM
Chciałabym stworzyć swoją firme odzieżową oraz kosmetyczną (własne wyroby) , no i prezydentem aby zająć się polską poltyką
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Twoja przyszłość!
|
09-01-2017, 08:00 PM
Chciałabym stworzyć swoją firme odzieżową oraz kosmetyczną (własne wyroby) , no i prezydentem aby zająć się polską poltyką
11-02-2017, 05:46 PM
Maszynista Zawsze chciałem kierować pociągiem jednocześnie zwiedzając Polskę (i mam też nadzieję że inne kraje również ). Jestem już dosyć blisko osiągnięcia swojego celu, jedyne co mi zostało to wytrzymać jeszcze 3 lata w technikum i zdać kurs na maszynistę który trwa 1.5 roku
07-03-2017, 02:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2017, 02:33 PM przez Quarantino.
Powód edycji: Poprawa powtórzeń.
)
Raczej informatyka i wszystko co z nią związane.
Jest jeszcze opcja szkoły filmowej,ale do tego trzeba było by już coś umieć/wiedzieć a takowych umiejętności jeszcze nie posiadam. Zawsze mnie pociągały gry komputerowe i w tym kierunku chcę iść,chwilowo mam zamiar po gimnazjum uczyć się w liceum z klasą informatyczną,gdzie głównie właśnie będziemy programować. Po liceum jakieś studia. :p Chyba tyle z moich planów na przyszłość. A tymczasem będę tą samą wredotą co dotychczas.
17-03-2017, 02:19 PM
Ja bym chciał zostać wielkim podróżnikiem, zrobić podróż dookoła świata i z powrotem
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|