Liczba postów: 6
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
28-06-2016, 01:19 PM
Witam, dzisiaj dostałem niesłusznego bana za KillAure (ten serwer bez przerwy banuje losowych nie winnych graczy).
Gdy wysłałem sms, aby dostać unbana na telefonie wyświetlił się błąd wysyłania sms, próbowalem i nic. Proszę o odbanowanie, lub naprawienie usług sms.
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 52
Ban był słuszny miałeś aurę i widziałeś mnie nieraz na sneake. Co do systemu sms faktycznie ostatnio szfankuje. Administracja musi sie tym zająć.
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o to że widziałem cie na sneak, to w optifine jest taka funkcja ze nicki pogrubia, a akurat OptiFIne jest dozwolony. Kill aura? - Wystarczy róg i miecz dusz i zelaznego typa na 3 hity zabije. Zanim powiesz że ktoś ma aurę naucz się walczyć. Np. Czemu szybki banan nie banuje graczy którzy go zabiji? - bo mieli lepsze sety i tyle. Jeśli tego nie rozumiesz to nie pisz skarg.
Reputacja:
0
Na tą zapsutą Anty-aure która spawnuje boty przed głowami graczy podczas walki, skarżyło się wielu graczy. Już mnustwo osób dostało niesłusznego bana. Zauważ też na na serwerach SzybkiegoBanana banowane jest 8 razy więcej gracz dziennie niż na innych serwerach.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Walczyłem klika razy z naszziom, czasami udało mi się go nawet zabić. Nie ma aury, jest po prostu dobry w PVP.