27-04-2020, 04:51 PM
witam jestem znany na serwie jako hush. ostatnio wydarzyla sie dosyc niecodzienna sytuacja. to bylo jaies 2 dni temu, kiedy to uzytkownik z nickiem vapcy. uznala ze po prostu fajnie bedzie kiedy kogos okradnie. napisala mi ze chce pozyczyc miecz zwany boskim mieczem. dodala do tresci ze za pol godziny mi go odda, a ja zgodzilem sie na te oferte i oddalem jej moja wlasnosc. w koncu po mniej wiecej godzinie napisalem do niej czy moge juz moj miecz, lecz ona na to odrzekla "bede wieczorem i oddam ci twoj miecz, ale teraz ide zw", a ona jak sie okazalo pozniej byla caly czas na serwerze. w pozniejszym czasie wyszla jednak z serwera i wrocila poznym wieczorem. po tej sytuacji juz wiecej ze mna slowa nie zamienila. piszac ciagle do niej olewala mnie jak jakiegos szmaciarza. pisalem do niej prywatne wiadomosci i na czacie ogolnym, cos w stylu "widze ze juz wrocilas". dzisiaj o godzinie dokladnie 18:29 po krotkiej dyskusji z graczami napisala ze " i tak za 2 tygodnie bedzie nowa edycja wiec ja zaden ban nie obchodzi". zas gracz znany pod nickiem FIR3boy dowiedzial sie kilku informacji i rzekomo nowej edycji nie bedzie jeszcze przez dlugi czas. wtedy ja zaczalem do niej pisac " ze jak dostanie bana to i tak ten miecz nie bedzie ci potrzebny, chyba ze chcesz nim przed banem podetrzec dupe". i tak oto zakonczyla sie moja historia o oscamowaniu gracza w grze minecraft.
niestety nie mam zadnych screenshotow na te sytuacje, ale mam nadzieje ze rozpatrzycie sprawe prawidlowo jak nalezy.
niestety nie mam zadnych screenshotow na te sytuacje, ale mam nadzieje ze rozpatrzycie sprawe prawidlowo jak nalezy.